Scroll To Top
Del |

Konsultation om din bolig

Bor du i en helsefremmede bolig?
Eller er din bolig potentielt sundhedsskadelig? Det kan du finde ud af ved at få en konsultation hos læge Charlotte Bech, som er uddannet Maharishi vastu koordinator. Hun kan således vurdere din nuværende bolig samt rådgive om, hvordan man kan komme ind i en helsefremmende og lykkebringende bolig. Hvis man gerne vil have belyst alle forhold om ens bolig, og hvordan den påvirker ens helbred, økonomi, parforhold, karriere etc., kan man bestille en personlig konsultation. Det er en god ide at få en konsultation, inden man køber nyt hus eller lejlighed, hvor man skal bo igennem længere tid.
Bestil tid til to timers boligkonsultation. (Honoraret er 2700 kr for to timers boligkonsultation.)

Bo dig til held og lykke

Bygningers orientering og arkitektur har stor indflydelse på, om vi får velvære, mental klarhed og harmoniske relationer. Boliger, som er bygget ud fra principperne i Maharishis vediske arkitektur, kaldes vastu boliger og har en helsefremmende og lykkebringende virkning på dem, der bor i dem. Vastu boliger er sunde bygninger, der for det første giver sundhed og en højere livskvalitet og for det andet bringer glæde og lykke til dem, der bor i bygningerne, fordi vastuboliger er opført i harmoni med naturens lovmæssighed. Vastu boliger har også en positiv virkning på omgivelserne, fordi selve bygningerne har en positiv virkning på hele området.

 

Mange problemer kan skyldes dårlige boliger

De fleste bygninger verden er ikke opført i samklang med naturen, og derfor fører ophold i bygningerne til mange økonomiske vanskeligheder, helbredsproblemer og konflikter. Beboerne kan få ubehag, vanskeligheder og negativitet uden at vide, at deres problemer skyldes den bygning, de opholder sig i.

Vastu boliger beskytter mod negativitet

Derfor er en del danskere gået i gang med at bygge boliger, der er sundsfremmende og lykkebringende. Disse boliger hedder vastu boliger, dvs boliger, som er opført ud fra principperne i de gamle indiske sthapatyavediske tekster, kaldet vastu shastra. Bor man i en sådan bolig er man  beskyttet mod skadelige påvirkninger udefra.


Vigtige faktorer i vastu byggeri

I vastu byggeri tager man hensyn til mange forskellige faktorer. Den vigtigste faktor er hvilken retning indgangen vender. Her er nævnt et par eksempler på nogle af de faktorer, der er gunstige for en bolig.

Den allervigtigste faktor er placeringen af hovedindgangen til bygningen. Det er gunstigt, når indgangen til bygningen vender direkte mod øst (eller direkte mod nord, som er neutralt). Når indgangen vender direkte mod øst, får man overflod, oplysning, lyksalighed og fuldbyrdelse, og en indgang mod nord bringer lykke og velstand.

 • det er gunstigt, når bygningen er være placeret helt præcist i forhold til verdenshjørnerne, dvs følge koordinaterne nord-syd og øst-vest
 • det er gunstigt, når indgangen til bygningen vender direkte mod øst eller direkte mod nord. Når indgangen vender direkte mod øst, bringer den overflod, oplysning, lyksalighed og fuldbyrdelse, og en indgang mod nord bringer lykke og velstand.
 • det er gunstigt, når bygningen er designet med symmetri
 • det er gunstigt, når bygningen er rektangulær
 • det er gunstigt, når bygningen har helt bestemte proportioner, på samme måde som alting i naturen har helt bestemte proportioner
 • det er gunstigt når man opfører et hegn hele vejen rundt om bygningen, med indgang fra øst eller nord
 • det er gunstigt, når bygningen centrerer sig omkring et stille centrum (en brahmasthana) på samme måde som solsystemet centrerer sig omkring solen, der står stille i centrum
 • det er gunstigt, når de forskellige rum i bygningen placeres i bestemte retninger
 • det er gunstigt, når bygningen designes individuelt ud fra ens personlige smag og behag, f.eks. bindingsværk med stråtag, funkisvilla, tempel, palads, murmersterhus, svensk træhus, fiskerhytte, patriciervilla etc.
 • det er gunstigt, når et hjem ikke ligger i nærheden af et værtshus, en kirkegård, mobilmast, højspændingsledninger etc.
 • det er gunstigt, hvis der er vand mod øst, nord eller nordøst, som f.eks. havet, en sø, en å eller en bæk
 • det er gunstigt, hvis grunden er lige eller skråner mod øst, nord eller nordøst

Bliv skrevet op til en vastu bolig

Hvis man gerne vil skrives op til at flytte ind i en perfekt vastu bolig, kan man gøre det ved at kontakte os.