Scroll To Top
Del |

Aromaterapi

Kurser for alle: Terapi med æteriske olier
Lær hvordan du bruger små flasker med duftende olier til håndtering af småskavanker, som lavendelolie ved brandsår, oregano olie ved influenza eller rosenolie ved bekymring.
Æteriske olier har været brugt i årtusinder, først og fremmest for deres opløftende virkning, men også fordi de kan lindre og fjerne ubalancer i kroppen. Vi går i dybden med hvordan du kan hjælpe dig selv og din familie med æteriske olier, for eksempel fra fyrretræ, enebær, appelsintræets blomster, rosengeranium, anis eller eucalyptus.

Dagskurser 2016:
Lørdag den 26. november kl. 9-16: Hovedpine, migræne, allergier og astma.
Lørdag den 3. december kl. 9-16: Hormoner, stofskifte, menstruation og menopause

Dagskurser 2017:
Lørdag den 11. februar kl. 9 – 16: Smerter i led og muskler, søvn, stress og depression
Lørdag den 22. april kl. 9 – 16: Fordøjelse
Fredag den 15. september kl. 9-16: Søvn og depression
Lørdag den 2. december kl. 9-16:Stress

Senere emner:
Hukommelse, koncentrationsevne, demens

Vrede, sorg, kriser, humørsvingninger

Dagskurser 2018:
Lørdag den 3. marts 2018 kl. 9 – 16: Dit husapotek
Lørdag den 5. maj 2018 kl. 9 – 16: Fordøjelse
Lørdag den 15. september 2018 kl. 9 – 16: Øre-næse-hals, tinnitus
Lørdag den 8. december: Den spirituelle dimension af æteriske olier, virkning på vores aura, humør, energifelt, personlige udvikling og psykiske velbefindende

Kursusafgift: 695 kr for hvert sæt á tre aftener (Man kan ikke betale per gang).
Eller kr. 795 per kursusdag for en hel dag. Forplejning kommer oveni.  Max. 10 deltagere.

Kommende emner: Tinnitus, fodsvamp, neglesvamp, menstruation, menopause, urinvejsinfektioner (blærebetændelse), blodtryk, fordøjelse, stofskifte, fertilitet, acne, eksem

Hvad er æteriske olier?
Æteriske olier har været brugt i årtusinder, først og fremmest for deres mentale virkning, men også fordi de kan lindre og fjerne ubalancer i den fysiske krop.
Æteriske olier er for eksempel æteriske olier af fyrretræ, enebær, appelsintræets blomster, rosengeranium, anis og eucalyptus.

Maharishi Aroma Terapi
Maharishi Aromaterapi klassificerer olierne ud fra de tre doshaer, de otte organsystemer, de syv vævskategorier og de tre mentale gunaer (kvaliteter).

Deltag i Aromakurserne
Køb elektrisk aromadiffuser hos læge Charlotte Bech.
Meld dig ind i FFDA, Forening for Danske Aromaterapeuter.
Køb Vedaroma olier via www.Vedaroma.eu, eller Helsekosten Urd, Ordrup eller hos Henrik Klamer tlf. 22 59 22 89.
Andre aromaterapeuter findes via FFDA, Forening for Danske Aromaterapeuter (Lisbet Nørgaard, Århus, Lisbeth Kennedy, Holstebro, Kerstin Rutschko, København eller Ulla Kvintel, Roskilde).

''At det var min anden gang på aromaterapi-kursus hos Charlotte Bech gjorde det bestemt ikke mindre spændende. En masse nye vinkler på samme emne samt større forståelse og overblik. Vildt spændende på både naturvidenskabeligt såvel som spirituelt plan!'' MVH forsker Mette Westerholt

''Tak for en dejlig og givende dag med Ayur Vedisk Aromaterapi. Det var en fin og grundig indføring i æteriske oliers plads i planteriget, og jeg havde meget glæde af gennemgangen af og de praktiske anvendelser af olierne for snue, forkølelse, influenza og hvad efteråret kan føre med sig.
Jeg nød den rolige og æstetiske atmosfære, du skaber i rummet med dufte, lys og lyden af vand. Noget helt nyt for mig var at prøve de 20 min. hvileperiode efter frokosten. Det gjorde virkelig godt, og dejligt at gøre sammen med andre, og det har jeg praktiseret efterfølgende med stor glæde.
Jeg ser frem til næste gang.'' Varme hilsner fra Jana Wermus, alternativ behandler