Lægehjælp til mænd 2018-09-21T09:02:29+00:00

For mandlige direktører, funktionschefer og specialister på højt niveau

Boost den mandlige hormonbalance

Mandeboost foregår i syv trin over syv uger:
Kl. 17 en gang om ugen.

Når en blyant er nyspidset, skriver den godt.
Men når den skriver dårligt, fordi den er slidt ned, trænger den bare til at blive spidset.
Dr. Bech’s Programme for Manopause tuner hele maskineriet op, så det bliver velfungerende og selvfungerende.

Efter 40 års alderen begynder mandens krop at danne færre kønshormoner,
og det accentueres omkring 50 års alderen.

Dr. Bech’s Programme for Manopause hjælper dig til:

 1. Drive, eksekveringsevne og vedvarende energi
 2. Bliv på toppen med vedvarende succes og vinder mind set
 3. Normalvægt, høj sædkvalitet og flad mave
 4. Ungdommelig holdning med smertefri ryg
 5. Bedre sportspræstationer og større muskelmasse
 6. Velfungerende prostata (dyb sammenhængende nattesøvn)
 7. Selvfungerende hjertekarsystem (blodtryk, kolesterol og frie blodårer)

Vægttab for mænd – tab dig 7 kilo på 7 uger

Vægttab foregår i syv trin over syv uger.

Det er let at tabe sig og holde vægten – bare man kender døgnrytmerne, aktiverer fordøjelsen og stimulerer stofskiftet. Det handler ikke så meget om at tælle kalorier, og i mange tilfælde kan man godt blive ved med at spise den mad man elsker. Men det handler bl.a. om at spise de rigtige ting på det rigtige tidspunkt, dyrke motion på de rigtige tidspunkter og hvile sig på de rigtige tidspunkter. Det handler også om hvad man drikker hvornår. Mange mænd kan tabe sig uden at spise mindre – men simpelthen bare ved at spise på andre tidspunkter.

Du vil lære:

 • De syv vigtigste principper for at tabe sig og holde vægten
 • Hvilke fødevarer som du kan spise ubegrænset uden at tage på
 • Hvad du bør drikke og hvornår
 • Mentale øvelser for den slanke linje
 
Settling
Setting
Sensing
Strengthening
Stimulating
Sipping
Saturating
the appetite
the clock
the body signals
digestion
metabolism
slimming liquids
the stomach

Eksekutivt niveau: Møde 1:1, møder kan ændres med dags varsel
Funktionær niveau: Gruppemøder, møder kan ændres med en uges varsel

Lige nu og her kan du deltage i et af vores kurser, enten kurserne her for mænd eller basisuddannelsen for private.
I øjeblikket kan man kun få personlig lægefaglig vejledning, hvis man deltager i kurser eller uddannelser, enten hvor man selv er kursist eller man stiller op som demonstrationspatient (hvor der er lang venteliste) for et hold studerende.

 1. MERU Sundhedscenter i St. Odilienberg i Holland er formentlig det mest ideelle sted i Europa at tage ayurvedisk behandling, fordi:
  Der er altid en eller flere vaidyaer til stede (højt specialiserede Ayurvediske læger fra Indien).
  Der er en særlig atmosfære af renhed, dyb stilhed og indre kraft, som er befordrende – ikke bare for lindring af fysiske og mentale ubalancer – men for genopretning af alle aspekter af livets helhed.
  Man følger de rene oprindelige klassiske ayurvediske principper helt stringent uden nogen form for kompromis, hvilket betyder at behandlingerne er langt mere effektive.
  Kurmaden er veltillavet, velduftende og velsmagende.
  Stedet drives med naturlig venlighed, empati og professionalisme.
  Læs mere på MERU Health Centre

2. Klinik i England, Skelmersdale, på landet. Formentlig den bedste klinik i Europa, men lavere priser fordi det foregår uden luksus. Et professionelt team af erfarne behandlere i en omsorgsfyldt atmosfære af dyb stilhed og ren bevidsthed: www.maharishiayurveda.co.uk
3. Seelisberg Sundhedscenter i Schweiz har et unikt fokus på helse og helbredelse, fordi der ikke foregår andre aktiviteter end panchakarmakurene, og fordi der kun serveres kurmad (så der er ingen fristelser!), som er veltillavet, velduftende og velsmagende. Det er en enestående oase af fred og ro, som er placeret naturskønt højt oppe i de grønne frodige alper med det reneste vand og den friskeste luft. Stedet har været i drift i mere end 20 år. Læs mere på www.mav-seelisberg.ch.
4. Klinik i Israel, en halv time fra Nazareth og Galieasøen og en time fra de varme kilder: write to dorit@mav.co.i
5. 
Klink i Holland (nord), i Lelystad: www.ayurvedatreatment.eu
6. 
Klinik i Østrig, på landet, i bjergene: www.ayurvedaarzt.at
7. 
Klinik i Østrig, i Wien: www.ayurveda.at
8. 
Klinik i Spanien, i Madrid: www.ayurvedasalud.com
9. 
Klinik i Italien: info@sma-italia.it
10. 
Klinik i Frankrig, Angers, på landet: crfm@me.com

Ayurvedisk kur i Indien

Hvis en ubalance sidder dybt rodfæstet, eller hvis du har brug for rekreation efter behandling af sygdom, kan det være positivt med et intensivt ayurvedisk kurophold, hvor man systematisk normaliserer og afbalancerer kroppens væv og organsystemer. Det kaldes for panchakarma. Men man kan også tage panchakarma forebyggende. Det er ideelt at tage panchakarma et sted, hvor man følger de oprindelige klassiske ayurvediske principper, og hvor der ikke foregår andre aktiviteter end panchakarma, og hvor der ikke bliver serveret andre former for mad end kurmaden. Desuden bør stedet ideelt set være bygget i den oprindelige klassiske arkitektur, kaldet for vastu, hvor bygningerne ligger præcist i forhold til verdenshjørnerne, og hvor indgangen er fra øst, hvor solen står op. Vastu bygninger har desuden helt bestemte proportioner, symmetrier, former og farver, som markant forøger virkningen af behandlingerne. Virkningen af panchakarma er videnskabeligt dokumenteret.
Kuren består af tre faser: En forkur, en hovedkur og en efterkur. Forkur og efterkur er en detox, hvor man spiser og drikker efter bestemte forskrifter og tager bestemte urtepræparater. Der er ikke tale om faste. Forkuren tager fra fem dage op til 40 dage og efterkuren kan tage op til 40 dage, alt afhængigt af, hvor meget man selv ønsker at gøre ud af det. Hovedkuren består af personlig konsultation, forskellige former for massage (med diverse olier, urteafkog, ler, etc.), forskellige typer af varmebehandlinger, afslappende oliestrøm over panden, oliebade, vandbade, øjenbehandlinger, ørebehandlinger, hudbehandlinger, urtemedicin, urtete, kosttilskud og meget meget mere, alt sammen i en helt bestemt rækkefølge, og sammen med en nøje afstemt plan for mad og drikke, samt for hvile og aktivitet.
Rejser og behandlinger foregår ikke efter læge Charlotte Bechs forskrifter eller på hendes ansvar.

Du kan få hjælp til rejsen hos www.Trekkingbureauet.dk.
https://trekkingbureauet.dk/rejser/asien/indien/wellnessophold/

Top 10 klinikker i Indien

 1. Kerala – Dr. Mooss: Den formentlig bedste klinik i Indien for Maharishi Ayurveda og vastu effekten er Thaikat Mooss klinik i Kerala. Det er samtidigt den billigste. Derfor er der optaget 12-18 måneder frem i tiden – book derfor i god tid på  http://www.mooss.com.
 2. Kolhapur, in Maharastra. Baseret på principper ud fra Maharishi Ayurveda. Skype name is sunilpatilvaidya. Vaidya Sunil Patil Ayurved Panchakarma Centre:  1449 C near Sattya Wadi Press, Laxmipuri, Kolhapur, Maharashtra 416002. Telephone: 0091 – 0231 264 2725.  https://g.co/kgs/nc3znK.  Mail: ayurcon2007@rediffmail.com. 
 3. Maitreyi Vedic Village i Tamil Nadu, er en øko-landsby i tilnærmede vastubygninger og baserer behandlingerne på principper ud fra Maharishi Ayurveda. http://www.maitreyivedic.in.
 4. Hvis det handler om menstruation, fertilitet og evnen til at blive gravid, kan man få en special ayurvedisk behandling hos Dr. J. R. Raju ved Maharishi Ayurveda Khosla Hospital i New Delhi:  https://www.therajusayurveda.com/. Denne specielle behandling gives kun her eller i Hyderabad, se herunder.
 5. Kerala: Sopanam Welcare Centre, MOB:+918943340191. http://www.sopanamayurvedic.com
 6. Thrissur: http://www.thaikatmooss.com.
 7. Hyderabad: Krishna Raju: + 91 – 98 66 101 707. https://www.therajusayurveda.com/.  DrRajuPK@gmail.com.
 8. Benares: D-5/18, Tripura Bhairvi Meerghat, Varanasi, +91-9450872314, +91-9450391438.
 9. A. Himalaya:  Anamay Ashram. Baseret på principper fra Maharishi Ayurveda, i vastu bygninger. http://www.anamayashram.org. Call Ashutosh Urs at (+91) 98 10 207 429.
  B. Himalaya: Rishikesh Himalaya: www.chevronhotels.com eller Uttar Kashi C. Himalaya: Maharishi House, Near Kanchahari, Uttarkashi, Uttarakhand, +91-941290927.

Få gratis råd til bedre sundhed – direkte på din email!