Om os 2017-06-26T13:37:38+00:00
Charlotte Bech
Charlotte BechDirektør
Læge Charlotte Bech er uddannet læge fra Københavns Universitet og har arbejdet som læge ved Gentofte Amtssygehus, Rigshospitalet og i almen praksis, samt på Bristol Regional Hospital i Tennessee, USA.
Jan Møller
Jan MøllerBestyrelsesmedlem
Medlem af bestyrelsen for Privatkonsultationen Havstedbæk. Revisor. Lærer i Transcendental Meditation. Forfatter til bogen Et varmt og venligt samfund.
Torben Lausten
Torben LaustenBestyrelsesmedlem
Medlem af bestyrelsen for Privatkonsultationen Havstedbæk. Frederiksberg. Ekspert i karriereskift, karriereudvikling og Individuel karriererådgivning.
Henrik Klamer
Henrik KlamerIT-konsulent
IT-konsulent. Lærer i Transcendental Meditation. Underviser i Transcendental Meditation sammen med læge Charlotte Bech. Er desuden uddannet terapeut i Maharishis Aroma Terapi og sælger VedAroma olier.
Rainer Pichar
Rainer PicharLæge
Speciallæge i kardiologi, fra Østrig, Chairman of the International Maharishi AyurVeda Foundation, The Netherlands.
Kirsten Poulsen
Kirsten PoulsenRegnskabsfører
Udfører bogføring for Privatkonsultationen Havstedbæk. Lyngby. Hjælper små virksomheder og iværksættere med bogføring og regnskab, og med andet kontorarbejde. Hjælper private med at lave budget og selvangivelse.
Søren Askly
Søren AsklyRevisor
Lyngby. Er revisor for Privatkonsultationen Havstedbæk. Revisionsfirmaet Søren Askly, Registreret Revisionsanpartsselskab. Håndterer regnskaber, ekspertiseanmodninger,forretningstilbud og økonomisk rådgivning.
Sanne Fersløv Jensen
Sanne Fersløv JensenSekretærservice
Sekretærservice for Privatkonsultationen Havstedbæk. Direktør for Hellerup Erhvervsservice. Et team af engagerede sekretærer, der sidder parate til at hjælpe med et godt miljø og højt serviceniveau.
Karin Urskov
Karin UrskovAftenskoleleder
Arrangerer foredrag og debataftener med læge Charlotte Bech. Aftenskoleleder i Dansk Oplysnings Forbund, med mange års undervisningserfaring, bl.a. med Yoga, Pilates og dans.
Rainer Waldschütz
Rainer WaldschützLæge
Driver privatpraksis i Tyskland, hvor han supplerer den gængse behandling med naturlige metoder.
Walter Moelk
Walter MoelkLæge
Dr. Walter Mölk (MD), Family medicine, International Deputy Director, Department of Health of Maharishi College of Perfect Health, the Netherlands. Dr. Mölk is also founder and president of the Austrian Society of Ayurvedic Medicine.

Få gratis råd til bedre sundhed – direkte på din email!