Sundhedsmøder

Få hjælp ved et sundhedsmøde med rådgivning
Personligt program: Ved mødet går vi i  dybden med, hvad årsagen er, og hvordan det hele hænger sammen. Selv om det foregår i gruppe, tager mødet udgangspunkt i hver enkelt deltagers personlige helbredsproblemer, og hver især får et specifikt program til at genoprette den naturlige balance i sind og krop via de naturlige metoder, som er dokumenteret af videnskabelig forskning.

Gå til foredrag

Har du brug for hjælp fra læge Charlotte Bech?
Så mød op til sundhedsmøder, foredrag, seminarer eller kurser. Det er vejen til at få hjælp fra læge Charlotte Bech. Det er den bedste måde at få hjælp på, fordi du får tid, opmærksomhed og svar på dine spørgsmål. 

Boligkonsultation

Bor du i en helsefremmende bolig?
Er din bolig potentielt sundhedsskadelig? Lider din bolig af Sick Building Syndrome? Det kan du finde ud af ved en boligkonsultation hos læge Charlotte Bech. Hun kan vurdere din nuværende bolig samt rådgive om, hvordan man kan komme ind i en helsefremmende bolig. Hvis man gerne vil have belyst alle forhold om ens bolig, og hvordan den påvirker ens helbred, økonomi, parforhold og karriere, kan man bestille tid til en personlig boligkonsultation.

Ayurvedisk kur

Velvære og sundhed gennem et AyurVedisk kurophold
Hvis du gerne vil gøre noget særligt godt for dit helbred, så kan du overveje et AyurVedisk kurophold, enten i Europa eller i Indien.
Se Top 10 listen.