Sundhedsmøder

Få hjælp til selvhjælp ved et sundhedsmøde med rådgivning: Ved mødet går vi i  dybden med, hvad årsagen kunne være, og hvordan det hele hænger sammen. Selv om det foregår i gruppe, tager mødet udgangspunkt i hver enkelt deltagers personlige helbredsproblemer, og hver især får et specifikt program til at genoprette den naturlige balance i sind og krop via de gængse vejledninger suppleret med de naturlige metoder, som er dokumenteret.

Lær at meditere

Få fred i sindet og et bedre helbred gennem et kursus i Transcendental Meditation. Over 700 videnskabelige undersøgelser viser, at Transcendental Meditation reducerer stress og kan derfor hjælpe på stress relaterede symptomer, som for højt blodtryk, søvnproblemer, fordøjelsesbesvær, hovedpine, astma, for højt kolesterol, koncentrationsbesvær, depression, samt angst og uro.

Helsekonsultation

Personlig velværekonsultation: Her kan vi som regel finde frem til, hvad årsagen er, og hvordan man kan genoprette balancen. Du kan få at vide, hvad du kan gøre for at tage mindre medicin eller evt. komme helt ud af medicin. Ændring af medicin og behandling foregår i samarbejde med din egen læge. Hvis du har været her før, kan du komme til et årligt helsetjek på en time. Vi tager ikke nye patienter ind. 

Liste over vejledere

Personlig velværekonsultation: Du kan få hjælp fra en af de dygtige Lægeeksaminerede Ayurvedisk Sundhedsvejledere, som er uddannet hos læge Charlotte Bech. Her er en liste med deres kontaktinformationer og hjemmesideadresse, hvor du kan se hvilke sundhedsområder, de kan hjælpe med.  

Ayurvedisk kur

AyurVedisk kurophold
Hvis du gerne vil gøre noget særligt godt for velvære og helbred, så kan du overveje et AyurVedisk kurophold, enten i Europa eller i Indien.
Se Top 10 listen.