Sundhedsmøder

Få hjælp ved et sundhedsmøde med rådgivning: Ved mødet går vi i  dybden med, hvad årsagen er, og hvordan det hele hænger sammen. Selv om det foregår i gruppe, tager mødet udgangspunkt i hver enkelt deltagers personlige helbredsproblemer, og hver især får et specifikt program til at genoprette den naturlige balance i sind og krop via de naturlige metoder, som er dokumenteret.

Læs mere her

Bor du i en helsefremmende bolig? Er din bolig potentielt sundhedsskadelig og lider af Sick Building Syndrome? I en boligkonsultation  kan du få belyst  forhold om din bolig, og hvordan den påvirker dit helbred. Læge Charlotte Bech kan vurdere din nuværende bolig samt rådgive om, hvordan man kan komme ind i en helsefremmende bolig. 

Læs mere her

Personlig velværekonsultation: Her kan vi som regel finde frem til, hvad årsagen er, og hvordan man kan genoprette balancen. Du kan få at vide, hvad du kan gøre for at tage mindre medicin eller evt. komme helt ud af medicin. Ændring af medicin og behandling foregår i samarbejde med din egen læge. Nye patienter starter i et forløb over tre gange.  Alle andre kan komme til et årligt helsetjek på en time.

Lær at meditere

Få fred i sindet og et bedre helbred: Kursus i Transcendental Meditation. Over 700 videnskabelige undersøgelser viser, at Transcendental Meditation reducerer stress og kan derfor hjælpe på stress relaterede symptomer, som for højt blodtryk, søvnproblemer, fordøjelsesbesvær, hovedpine, astma, for højt kolesterol, koncentrationsbesvær, depression, samt angst og uro.

Ayurvedisk kur

Velvære og sundhed gennem et AyurVedisk kurophold
Hvis du gerne vil gøre noget særligt godt for dit helbred, så kan du overveje et AyurVedisk kurophold, enten i Europa eller i Indien.
Se Top 10 listen.