Sundhedsmøder

Få hjælp ved et sundhedsmøde med rådgivning
Personligt program: Ved mødet går vi i  dybden med, hvad årsagen er, og hvordan det hele hænger sammen. Selv om det foregår i gruppe, tager mødet udgangspunkt i hver enkelt deltagers personlige helbredsproblemer, og hver især får et specifikt program til at genoprette den naturlige balance i sind og krop via de naturlige metoder, som er dokumenteret af videnskabelig forskning.

Et års forløb

Et længere forløb med fem weekender på et år: Her bliver du ekspert gennem uddannelse i AyurVeda. Her er der tid til at gå særligt meget i dybden med hver enkelt ubalance og få støtte til at justere kost og livsstil trin for trin, hvor du kan hjælpe både for dig selv og din familie. 

Boligkonsultation

Bor du i en helsefremmende bolig?
Er din bolig potentielt sundhedsskadelig? Lider din bolig af Sick Building Syndrome? Det kan du finde ud af ved en boligkonsultation, hvor du kan få belyst  forhold om dinbolig, og hvordan den påvirker dit helbred, økonomi, parforhold og karriere. Læge Charlotte Bech kan vurdere din nuværende bolig samt rådgive om, hvordan man kan komme ind i en helsefremmende bolig. 

Helsekonsultation

Personlig konsultation: Her kan vi som regel finde frem til, hvad årsagen er, og hvordan man kan genoprette balancen. Du kan få en ’second opinion’ – dvs en vurdering af mulighederne for gængs behandling. Du får at vide, hvad du kan gøre for at tage mindre medicin eller evt. komme helt ud af medicin. Ændring af medicin og behandling foregår i samarbejde med din egen læge.
For nye patienter: Individuel vejledning tilbydes kun i et helseforløb med personlige konsultationer over tre gange. Første gang tager knap 2 timer og opfølgning tager en time.
Hvis du har været hos os før kan du komme til et årligt helsetjek på en time.

Lær at meditere

Få fred i sindet og et bedre helbred: Kursus i Transcendental Meditation. Over 700 videnskabelige undersøgelser viser, at Transcendental Meditation reducerer stress og kan derfor hjælpe på stress relaterede symptomer, tilstande og sygdomme, som for højt blodtryk, søvnproblemern fordøjelsesproblemer, hovedpine, astma, for højt kolesterol, uregelmæssig hjerterytme, koncentrationsbesvær, depression, samt angst og uro.

Ayurvedisk kur

Velvære og sundhed gennem et AyurVedisk kurophold
Hvis du gerne vil gøre noget særligt godt for dit helbred, så kan du overveje et AyurVedisk kurophold, enten i Europa eller i Indien.
Se Top 10 listen.