Charlotte Bech
Charlotte BechDirektør
Læge Charlotte Bech er privatpraktiserende læge, med en baggrund indenfor mavetarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus, som læge i intern medicin på Rigshospitalets afdeling for lymfekræft, samt som læge i obstetrik i Tennessee USA. Læge Charlotte Bech er medlem af Foreningen for Speciallæger FAS og den danske lægeforening DADL.
Charlotte Bech
Charlotte BechDirektør
Da læge Charlotte Bech var træt af primært at behandle symptomer, grundlagde hun i 2001 en privatklinik med kurser og bøger, som supplerer det bedste fra gængs lægevidenskabelig behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder, som motion, kost og livsstil, yoga, yogaens sundhedsviden Ayurveda, som anbefalet af WHO. Desuden har hun undervist andre læger i dette siden 2012.
Jan Møller
Jan MøllerBestyrelsesmedlem
Medlem af bestyrelsen for Privatkonsultationen Havstedbæk. Revisor. Lærer i Transcendental Meditation. Forfatter til bogen Et varmt og venligt samfund.
Torben Lausten
Torben LaustenBestyrelsesmedlem
Medlem af bestyrelsen for Privatkonsultationen Havstedbæk. Frederiksberg. Ekspert i karriereskift, karriereudvikling og Individuel karriererådgivning.
Eva JakobsenKursusassistent
Er kursusassistent på kurserne i Ayurveda. Er uddannet sygeplejerske, lægesekretær, life coach samt Lægeeksamineret Ayurvedisk sundhedsvejleder.
Suzanne Abecassis
Suzanne AbecassisPrivatsekretær og PA
Suzanne Abecassis har en baggrund indenfor administration, projektledelse og iværksætteri.
Rainer Pichar
Rainer PicharLæge
Speciallæge i kardiologi, fra Østrig, Chairman of the International Maharishi AyurVeda Foundation, The Netherlands.
Kirsten Poulsen
Kirsten PoulsenRegnskabsfører
Udfører bogføring for Privatkonsultationen Havstedbæk. Lyngby. Hjælper små virksomheder og iværksættere med bogføring og regnskab, og med andet kontorarbejde. Hjælper private med at lave budget og selvangivelse.
Søren Askly
Søren AsklyRevisor
Lyngby. Er revisor for Privatkonsultationen Havstedbæk. Revisionsfirmaet Søren Askly, Registreret Revisionsanpartsselskab. Håndterer regnskaber, ekspertiseanmodninger,forretningstilbud og økonomisk rådgivning.
Sanne Fersløv Jensen
Sanne Fersløv JensenSekretærservice
Sekretærservice for Privatkonsultationen Havstedbæk. Direktør for Hellerup Erhvervsservice. Et team af engagerede sekretærer, der sidder parate til at hjælpe med et godt miljø og højt serviceniveau.
Karin Urskov
Karin UrskovAftenskoleleder
Arrangerer foredrag og debataftener med læge Charlotte Bech. Aftenskoleleder i Dansk Oplysnings Forbund, med mange års undervisningserfaring, bl.a. med Yoga, Pilates og dans.
Rainer Waldschütz
Rainer WaldschützLæge
Driver privatpraksis i Tyskland, hvor han supplerer den gængse behandling med naturlige metoder.
Walter Moelk
Walter MoelkLæge
Dr. Walter Mölk (MD), Family medicine, International Deputy Director, Department of Health of Maharishi College of Perfect Health, the Netherlands. Dr. Mölk is also founder and president of the Austrian Society of Ayurvedic Medicine.
John Jensen
John JensenTekniker
John Jensen er kursusassistent på kurser i Transcendental Meditation. John Jensen har mediteret i over 30 år.