Det siger kursister og patienter

Hej Charlotte, Der er faktisk en lille bedring i forhold til inflammationen efter jeg er mere konsekvent med brugen af klaret smør, urterne og kostrådene. Tusinde tak indtil videre for alt dette. Mht. inflammationen så er det hovedsageligt på smerterne jeg kan mærke forbedringen, og en ganske lille smule i bevægeligheden i venstre skulder.

F.eks. ved øvelser hvor jeg bukker mig forover og armene hænger løst ned og jeg svinger dem let rundt, så skulderen bliver bevæget. Og bevægelsen af armene ud til siden og løftet op over hovedet og ned til hilsen med hænderne mod hinanden. Desuden laver jeg to af de øvelser du viste mig. Skiftevis hænder på hver sin modsatte skulder og ned igen. Plus den med armene bagud og trække vejret dybt ind og ligesom stå fremad nærmest på tæer.

Gert Bach

Jeg vil bare gerne sige en stor og gigantisk TAK til dig – min PSA (markør for prostata kræft) er faldet fra 8,3 for et par måneder siden til 7,1 i denne uge. Det betyder at lægerne ikke behøver at gå i gang med behandling. Desuden er mine betændte led i skuldre og knæ bedre. Jeg har det markant bedre, føler mig lettere, lykkeligere, mere levende og fyldt af liv. MVH Chris Barwood, England

Chris Barwood, Your Content Goes Here

Den kur du har sat mig på er helt fantastisk. Jeg følger kuren og kostplanen med krydderurterne morgen og aften og inden aftensmaden, og jeg kan mærke en stor forskel i min krop og sind. Det er som om det hele er ved at live op igen. Maven er også godt på vej ind. Jeg kan mærke mine tarme er ved at fungere igen, og jeg har tabt mig 0,5 kg. Hav en dejlig dag.

Anne Marie Curry, model, skuespiller, København, Your Content Goes Here

Jeg er sluppet af med sukkerafhængighed og halsbrand. Jeg er let og frisk i kroppen og sindet.

NMN

Jeg er blevet rask. Det er bare så dejligt. Jeg har ikke været fri for smerter i over 5-6 år. Jeg har været til alle mulige kontroller på sygehuset og lægerne kan ikke finde nogen forklaring på det.

Ifølge deres blodprøver ser det ud nu som om jeg hverken har lupus, leddegigt eller thyreoidisme, men de kan godt se jeg har haft det. Det eneste jeg har tilbage er en skade i min højre hofte som jeg fik under min ældste søns fødsel. Jeg føler virkelig jeg har fået livet forærende igen. Tusind tusind tak for hjælpen!

Gitte

Jeg kan simpelthen bare mærke sådan en stor forskel på min krop her over de sidste to dage. Jeg har taget de produkter, du foreskrev mig i snart to uger og kan mærke, jeg har det bedre meget. Har ikke længere ondt i maven eller kvalme længere. Jeg føler mig ikke så træt længere, det er bare skønt. Føler bestemt at jeg har mere energi nu end før i tiden og har også været meget gladere her de sidste dage så det var simpelthen så godt jeg kom op til dig.

Natalja

Kære Charlotte Bech! For godt et år siden var jeg til en gruppesession – blandet gruppe – hos dig, pga lammelse af foden (dropfod). Jeg har nu fulgt din anbefaling om ayurvedisk kurophold. Jeg går ikke meget bedre end jeg gjorde, men det er en befrielse at kunne gå uden hjælpemiddel og det gør, at jeg bl.a. har mulighed for at gå på bare tæer. Behandlingen dernede har bestået i vegetarkost, urtemedicin og forskellige typer massage. Jeg føler mig meget bedre tilpas, spasticiteten er aftagende og jeg går nu uden nogen former for hjælpemiddel.

Steen Garver

Kære Charlotte, Jeg vil lade dig vide, at jeg er dig inderligt taknemmelig for din hjælp. Jeg er kommet godt i gang med de forskellige olier til min hovedbund; jeg afslutter timian i dag og starter op på palmarosa i morgen. Jeg begynder af kunne mærke en fremgang; hvilket er en kæmpe lettelse. Jeg har døjet med det gennem mange år, men det er taget til her det sidste års tid. Det at jeg nu kan mærke en fremgang er et mirakel uden lige.

Maja

Kære Charlotte, Efter at have deltaget i min anden fælleskonsultation hos dig, har behovet for at udtrykke min store taknemmelighed trængt sig på. Allerførst må jeg gratulere med, at du har indført dette geniale koncept fælleskonsultation. Jeg oplever, at der ved disse konsultationer fra starten er konsensus, da deltagerne kommer med forskellige helsemæssige udfordringer indenfor samme område. Det i sig selv, ser jeg som er godt udgangspunkt. Når du så på din stille, kompetente og kærlige måde beskriver både fælles og individuelle udfordringer, finder jeg, at forståelsen bliver så klar og enkel. Samtidig med, at det er årsagen til sygdommen/ubalancen der fokuseres på, giver det så meget mening, at vi alle kan ændre på situationen med ganske enkle metoder. Så som dagsrutiner, kostvaner, søvnvaner med mere.

Den dag jeg deltog, viste du i praksis, hvordan man anvender forskellige oliepræparater. Det var fantastisk. I løbet af de 3 timer konsultationen varer, oplever jeg en meget afslappet og til tider munter stemning, hvilket også fremmer forståelsen og helbredelsen. Det er mit håb, at disse linjer må opmuntre og støtte dig i det enestående arbejde du udfører. Vid, at du gør en kæmpe forskel for så mange mennesker. En stor, stor tak til dig Charlotte.

GB

Jeg har fulgt rådene fra sidste møde og kroppen synes at fungere bedre, og hovedet er mere klart. Jeg har generelt mere energi end før. Der er kommet lidt mere ro på i forhold til andre, og jeg har mere overskud. Møderne var meget informative, med behagelig og god info, og de gav en anden måde at se kroppen på og forstå samspillet mellem de forskellige kirtler. Jeg forstår pludselig meget mere om, hvordan problemer opstår og kan helbredes.

Hanne Proudfoot, Selvstændig

Jeg har fulgt instrukserne fra første møde for seks uger siden – og min migræne er næsten helt væk; før var det næsten dagligt, nu er det en gang hver anden uge. Min kroniske forstoppelse er også i bedring. Tak for en meget interessant dag. Jeg fandt det absolut særdeles interessant og oplysende, og jeg har fået mange værktøjer. På gensyn og mange venlige hilsener.

Dorthe Stærk

Siden jeg var her til behandlingsmødet, er jeg begyndt at følge dine anvisninger – og nu går det stærkt fremad. Før kunne jeg ikke køre bil, eller komme ud blandt andre pga min kroniske sygdom med svimmelhed, kvalme og opkastninger.

Nu er jeg stort set kommet tilbage til mit aktive liv. Henter mine børnebørn i institution og glæder mig i samværet med dem. Kører min bil som før, og kommer ud med mine veninder. Jeg har det meget bedre både fysisk og mentalt. Andre har lagt mærke til min fremgang og spørger mig om, hvad det er jeg har gjort. Tak for alt.

GLB

Jeg kom pga søvnproblemer gennem mange år. Jeg har fulgt rådene fra det sidste møde – og nu er der en klar bedring af søvnen. Jeg har fået større tolerance over for andre pga bedre søvn. Mødet var meget relevant med stor viden og god formidling.

Lisbet Jensen, Sygeplejerske

For fire år siden startede en ’ny’ periode i mit liv, hvis man kan kalde det sådan da?? Lige pludselig begyndte min krop at værke, det gjorde ondt – en stikkende smerte i alle muskler, det startede i venstre overarm, for snart efter at brede sig til højre overarm. Min første tanke var – nu har du fået to kolde skuldre – men så fik jeg lige pludselig en ’kold nakke’, skulderåg og balder, der smertede så meget, at jeg hverken kunne ligge eller gå.

Elendigheden var ikke slut med det – for kort tid efter havde smerterne bredt sig til under fødderne, og jeg tænkte straks, at nu havde jeg også fået ’hælsporer’ smerten sad dog både i forfod og hæl. Elendigheden var ikke slut med det – smerterne sat sig også i lårene – og de kørte hele tiden rundt i de store muskler i lårene – endvidere bredte elendigheden sig til musklerne omkring lænd og rygsøjle.

Jeg var på mindre end et par måneder stort set blevet invalid, kunne ikke en gang, skære et stykke rugbrød over med en kniv. Det blev en stor umulighed at vende sig i sengen om natten, så nattesøvn var noget jeg ’drømte’ om, og mine træning og løbeture ble en saga blot – fra et aktivt liv og sundt liv, blev jeg lige pludselig til patient – jeg kæmpede et stykke tid med min læge og reumatologer for at få en diagnose, så jeg bedre kunne forholde mig til, hvordan jeg skulle gribe min tilstand an – og efter et halvt år var der en skanning der viste, at jeg havde fået polymyalgia rheumatica – også kaldet muskelgigt.

Min jagt på behandling startede, jeg bevægede mig i en jungle at tilbud og muligheder, hurtigt valgte jeg prædnisolon og gigtmedicin fra. Jeg hører til typen der sætter mig godt ind i ting, og vidste, at den ordinære vej ikke ville heldbrede mig – og det er jo vigtigt at have sig selv i en behandlingsform, som måske skal vare mange år. Efter 2 år med min sygdom, kontaktede jeg Charlotte Bech, som anbefalede mig en leverudrensningskur, da hun kunne konstatere at jeg havde en lever der indeholdt mange galdesten. Jeg gik fortrøstningsfuldt i gang med kuren, og kunne efter første kur konstatere, at min lever vær stopfyldt med galdesten i alle regnbuens farver. Hvad jeg ikke vidste første gang – var at der skulle 10 udrensninger før smerterne var helt væk, gradvis gennem hele forløbet – fik jeg det bedre, min motorik kom til bage, og en dag fandt jeg mig selv hoppende rundt legende med en lille hund, og jeg tænkte – hold da op – jeg er på vej tilbage til livet. For at gøre det lidt sjovere har jeg vedhæftet billereder af kosten som man følger under lever-kuren, og nogle få af mine galdesten, alle fra 9. og 10. udrensning.

Fra start af er kuren måske ikke så fed at følge, det skete dog det for mig, at jeg fik det bedre og bedre med denne kur, og glædede mig helt vildt til næste gang, og en dag var jeg totalt rørig og smertefri. Nu øver jeg i at genoptræne mine muskler, jeg løbe-går 5 km. Et par gange om ugen min en-domodo app på mobilen – så jeg kan følge mine fremskridt. Der sker meget – og jeg vejleder og holder foredrag om denne kur som, har hjulpet mig tilbage til livet.

Ann Stubseid

Jeg var i en sørgelig forfatning, da jeg mødte Charlotte første gang. Jeg havde problemer med stort set alt og havde prøvet meget før jeg kom til Charlotte. Jeg havde problemer med forhøjet/forstyret stofskifte, havde haft en mindre blodprop for år tilbage, formentlig pga..p.piller, jeg havde dårlig hukommelse, syreophobninger, smerter, fibromyalgi, gigt, trætte binyrer, forgiftning, hyppige infektioner, betændelsestilstand i kroppen, følte mig alment dårlig, både fysisk og psykisk for bare at nævne nogle af mine udfordringer.

Charlotte lavede pulslæsning og anbefalede forskellige udrensninger, kostændringer, (det var hårdt men nødvendigt)jeg lærte at meditere, jeg var 3 uger i Indien på et fantastisk og uforglemmeligt ayurvedisk kurophold, og det har ført så meget udvikling med sig at jeg er et mere helt menneske i dag. Jeg er på rette vej og jeg kan ikke takke nok for din fantastiske støtte, hjælp og inspiration til et sundere liv .Det er en stor hjælp på vejen at kende dig Charlotte, det gør mig glad, du er virkelig en ildsjæl og en ener du brænder for at hjælpe andre. Tak for at du deler ud af din viden og hjælp til så mange. Med hjertet Tak Ulla

Ulla

Du støtter mig i at det hverken handler om at være frelst eller fanatisk, men om velvære og bevidst hensynsfuld livsførelse, ligesom det er sund fornuft, at man så vidt muligt holder kemi på afstand. Mange af de enkle forslag til at opnå mere ro i hverdagen er også meget vedkommende idet jeg altid har haft en tendens til stress og dårlig nattesøvn.

Dine råd har forenklet processen og gjort det ‘legalt’ at dække behovet for næringsstofer med varieret og naturlig vegetarisk mad der sideløbende med motion og blide øvelser understøtter en velfungerende krop og samtidig plejer ens ydre. Det står i skarp kontrast til den galskab der præger nutidens tvivlsomme ”sundhedsguruer” med højdoserede kosttilskud samt overdrevne mængder af bestemte fødevarer eller forbud mod alle slags kornprodukter, selv de grove. Ekstreme råd der gør mig utryg. De almindelige råd har ikke bidraget til at løse mangeårige problemer med træg mave og forstoppelse.

Dine kostråd har på kort tid forvandlet mit fordøjelsessystem. Især har det hjulpet at favorisere de bælgfrugter der er letfordøjelige og bruge krydderier. Iblødsætning af nødder og frø og kerner samt dampning af de groveste grøntsager så de stadig er farvestrålende og skal tygges godt fungerer fint for mig. Som noget nyt har jeg også suppleret med en smule tang og opgraderet den fedtfattige mælk til den ægte vare. Byggrød var i øvrigt min livret som barn og virker stadig som en slags comfort-food. Jeg har skiftet min aldersforskrækkelse ud med en realistisk ambition om at ældes med ynde og bevare en stabil sund vægt med stærke muskler. Jeg er 41 år og den mere akutte fase ligger nok et stykke ude i fremtiden men endnu engang tak for at du har afdramatiseret den og alt godt fremover.

Kirsten Jørgensen

Kære Charlotte, Jeg har brug for, også skriftligt, at udtrykke min store taknemmelighed for din kærlige, vise og kompetente hjælp i forbindelse med at jeg fik diagnosen på en ret ualmindelig bindevævslidelse (lupus erythematosus) i år 2009. Da jeg endelig, efter kamp med egen læge, fik kontakt til hudspecialist var der næsten gået et år, før jeg fik den endelige diagnose. Ifølge hudlægerne var min eneste mulighed for behandling at indtage daglige doser af malariapiller, som havde meget ubehagelige bivirkninger såvel fysisk som psykisk. Altså en måde, hvormed der lægges låg på problemet og årsagen.

Så på forunderlig vis blev jeg vist vejen til dig, som efter pulslæsningen hurtigt og præcist kunne forklare mig årsagen til min lidelse. Jeg forstod, at jeg ved at være meget opmærksom på min daglige livsførelse og rytme selv kunne være med til at ændre på symptomerne samtidig med at jeg blot indtog nogle af naturens egne produkter. Ændringerne viste sig hurtigt og i dag er jeg stort set uden symptomer og lever er godt og indholdsrigt seniorliv. Mit livs rigdomsår. Af hjertet tak Charlotte.

GB

Jeg har før skrevet til dig, på vegne af min mor. Sidste gang var det ang. en bog. Denne gang drejer det sig om et ayurvedisk urtepræparat. Min mor har taget det med godt resultat.

Det har hjulpet på fordøjelsen, appetitten, nattesøvnen, eftervirkning af årebetændelse i det ene ben, hævede ben, hukommelse, hørelse, syn og balanceevnen. Så de har hjulpet hende rigtig godt.

DJ

10 års hovedpine helbredt Jeg besøgte Charlotte Bech første gang i februar 2007. Hun læste min puls, smilede og spurgte “Spiller du musik?” Da jeg bekræftede, erklærede hun at det skulle jeg fortsætte med – det var godt for mig.Indenfor de følgende 20 minutter stillede Charlotte en diagnose, der gav en enkel og troværdig forklaring på det bøvl jeg havde med helbredet.

Fjorten dage senere havde jeg det væsentligt bedre og tre måneder senere droppede jeg pillerne mod forhøjet blodtryk. Det var de første resultater af, at jeg brugte de metoder Charlotte havde lært mig. Og efter et år stoppede den konstante hovedpine, jeg havde lidt af i 10 år efter en mindre hjerneblødning. Jeg giver derfor Charlotte min varmeste anbefaling.

Peter Arklint

Jeg synes det var godt.

Direktør Suzanne madsen, Your Content Goes Here

Kurset i før-, under- og efterfødsel af læge Charlotte Bech, har givet mig og min kvinde et dybere indblik og yderligere forståelse af kvindens store rolle under dette forløb. Jeg mener at vi I Danmark og den vestlige verden, vil kunne nyde stort af at indføre disse indiske tradition omkring skabelsen “den nye familie”. Ikke blot familien vil nyde stort af denne viden, hele vores samfund vil se anderledes ud, hvis vi tager ved lære af denne ældre tradition.

Jeg forudser at vi ikke vil se samme splittelse i blandt familien, og dernæst vores samfund. Kurset giver nøje og præcise instruktioner, for kvinden, manden og med tiden barnet. Instruktioner der rækker dybere end den almen kendte informationer og instruktioner. Jeg under alle mennesker at modtage denne viden, samt instruktioner, hvis parret ønsker at skabe familie. I vil møde en indlevende, yderst engageret og livselskende kvinde i Charlotte Bech.

Marcus, Tidligere Oversergent i Hæren.

’Jeg er så lykkelig! Ja, jeg siger jer: Jeg er så ovenud lykkelig for de råd, jeg har fået af Charlotte Bech, fordi fødslen og det hele gik som smurt. Jeg er 36 år gammel og fødte den 9. februar mit første barn (for 11 uger siden). – Jeg tog kun 9,5 kg på i graviditeten, fordi min krop fik alt det som den havde behov for og jeg havde ikke brug for at spise noget af alt det usunde. Jeg fulgte en kødfri (vegetarisk) kostplan med sødmælk, ghee, nødder, mandler, fløde, søde frugter, bønner, ærter og linser. – Fødslen gik nemt, let og hurtigt. Det var en naturlig vaginal fødsel, og alt i alt tog det kun to en halv time (2,5 time)!! Jeg havde købt æteriske olier der skulle hjælpe mod smerter under fødslen men jeg nåede aldrig at få dem brugt, for det hele gik så hurtigt. Det var fordi jeg har fulgt alle anvisningerne fra før undfangelsen, hele graviditeten og under fødslen. – Jeg fødte lynhurtigt og med en gigantisk enorm kraft – men uden at sprække nogen steder overhovedet. Det er fordi jeg har smurt med sesamolie og hybenkerneolie forneden i over en måned. De var helt forarget på Rigshospitalet, fordi som regel når det går så hurtigt så er det normalt at man bliver syet bagefter.

De har aldrig oplevet det før. – Jeg har ikke fået nogen strækmærker, fordi jeg har smurt med creme med bivoks, som jeg smurte med lige fra da jeg blev gravid. – Jeg sad helt afslappet og glad, i skrædderstilling, en time efter jeg havde født. Min svigermor syntes det var helt utroligt men det var naturligt for mig. Det er fordi jeg har lavet massage med sesamolie i lang tid før jeg blev gravid. – Min krop har regenereret allerede nu 11 uger efter fødslen, Egen læge siger at alt ser fint ud, livmoderen har trukket sig helt sammen, og jeg behøver ikke at lave knibeøvelser. – Det går nemt med at amme. Allerede tre timer efter fødslen begyndte min lille søn at være søgende med munden, og der ammede jeg ham for første gang. Jeg har ikke nogen problemer med at amme. Alt er fint, normalt og godt. Det er, fordi jeg har fulgt kosten og livsstilen under graviditeten og nu bagefter. – Min lille søn er et roligt, nemt barn, fordi jeg har mediteret hver dag to gange om dagen med Transcendental Meditation før undfangelsen, under hele graviditeten og også nu her i ammeperioden. Min søn er den eneste i vores mødregruppe (på seks mødre med nyfødte), som aldrig siger noget, han er altid rolig, og tilfreds og glad. Min søn er dejligt rolig, så jeg får al min nattesøvn hver nat. Han har heller ikke kolik eller andre ubehag. Han har heller ikke haft ble-udslæt eller andre problemer eller sygdomme. Han er sund og rask. Han er det bedste der er sket i mit liv. Alt er gået godt fordi jeg har fulgt alle anvisningerne fra Charlotte Bech. Her er lidt flere detaljer om hvordan fødslen forløb:

Søndag aften begyndte vandet at sive da jeg var på besøg hos mine forældre i Køge mens min mand var på arbejde til kl. 23. Min mand kom og hentede mig kl. 24, og så vi kørte hjem for jeg havde ingen veer. Vi gik i seng og jeg sov godt og vågnede kl. 6 morgen med mavekneb, lidt menstruationssmerteagtigt. Jeg gik i bad og så lidt senere, kl. 8 begyndte veerne. Kl. 9 ringede jeg ind på Rigshospitalets fødegang, som bad mig komme ind kl. 10:30. De fortalte mig, at det var normalt at blive sendt hjem igen for typisk går der over 24 timer, specielt for førstegangsfødende. Kl. 10 kørte vi hjemmefra (Frederiksberg) og da havde jeg rigtig mange veer, med to minutters mellemrum. Vi mødte op på fødegangen kl. 10:30, men ingen var klar til at tage imod mig så jeg stod alene på en stue uden personale. Da der var gået 20 minutter kl. 10:50 kom der en jordemoder. Hun målte at jeg var to cm åben, som kun er en lille udvidelse, men så fordi jeg var smertepåvirket sendte hun mig ind på en fødeafdeling i stedet for at sende mig hjem. Jeg fik bistik og lattergas, og kl. 12:15 kom min veninde som er jordemoder. Min veninde målte mig igen og da var jeg 10 cm fuldt åben. Så var jeg klar til at føde. Veerne fortsatte og jeg fik til sidst presseveer. Fødslen var selvfølgelig smertefuld som fødsler jo skal være. Men jeg nåede kun at presse 4-6 gange – og så kom min søn ud. Min veninde tog imod ham. Vi kørte hjem på barselshotel på Østerbro og var der i to dage og tog så hjem. Jeg fødte mandag og var hjemme onsdag. Og tusind tusind tak for din hjælp, Charlotte. Du er fantastisk.

Nicole Clement

Status på min dreng Vincent er, at hans allergiske hoste er blevet meget bedre, og hans såkaldte soleksem, som du har diagnosticeret som “Yoghurt” udslet er helt væk (efter vi fulgte dit råd med varm mælk i stedet for yoghurt). Så det er så dejligt! Tak, kærlig hilsen Marianne – og en glad Vincent.

Marianne

Behandlingsmødet viste nye veje til at nedbringe for højt blodtryk og for høj kolesterol via naturlig vej. Det var utroligt at få målt direkte hvordan blodtrykket faldt i løbet af mødet ved hjælp af meditation og lydterapi. Det betyder, at jeg kan reducere eller komme helt ud af min normale medicin. Der var god personlig kontakt og åbenhed, fint med et lille hold. Tak for hjælpen. Peter Christensen, Akademiingeniør.

Peter Christensen

Min far lider af kronisk diarre og ubehag i maven siden 1996, pga inflammatorisk tarmsygdom, samt mavesår og sår på tolvfingertarmen. Nu har han fulgt den kur som læge Charlotte Bech har givet, bl.a. med varmt risvand som han drikker fra morgenstunden og dagen igennem. Det har haft så god virkning på min far, at overlægen har bemærket det og skrevet i journalen at ‘patienten har fået risvandskur med god effekt og patienten angiver at være tarmmæssigt helt velbefindende aktuelt. Blodprøverne er normale, der er ingen tegn til inflammatorisk aktivitet.

Min far er dybt taknemmelig, fordi han havde det faktisk så skidt, at han ikke engang kunne tåle den medicin de prøvede at give ham sidste sommer. Men nu er han rask, og har ikke noget ubehag i maven (for første gang i 30 år), takket være læge Charlotte Bech og hendes brug af naturlige behandlingsmetoder! Venlige hilsener

Malene Willumsen, Sygeplejerske

Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp jeg har fået hos læge Charlotte Bech. Det har reddet min førlighed og min arbejdsevne. Jeg troede jeg var på vej til at få Parkinsons eller det der var værre. Jeg var begyndt at ryste på højre hånd og arm, hele tiden, og kunne dårligt nok holde armen eller hånden stille. Det skal lige siges at jeg er højrehåndet og har klientarbejde, hvor man ikke kan skjule den slags, så jeg var dybt bekymret. Rysteriet blev værre, når jeg forsøgte at bruge hånden eller række ud efter noget. Det var blevet værre i løbet af 5-6 uger, og det var der også om natten.

Charlotte Bech stillede en præcis diagnose, fandt frem til den underliggende årsag (det hun kalder root cause), og gav mig en behandling der virkede. Efter ganske få dage rystede jeg mindre og efter en uge var det holdt helt op. Jeg blev helt rask og har ikke mærket noget til det siden. Varme og taknemmelige hilsener

Peter L

I ca. 1 år har jeg stået på venteliste til en af Danmarks eneste ayurvediske læger; Charlotte Bech. Charlotte Bech er også uddannet ‘vestlig’ læge, og har blandt andet arbejdet på både Rigshospitalet og Gentofte Sygehus. Nu blev det endelig min tur til et privat forløb, og mit første møde var en stor oplevelse. Charlotte startede med at lytte til HELE min livshistorie, og dannede sig et overblik over alt hvad jeg nogensinde har fejlet. Derefter tegnede hun det ind i et skema, og forklarede mig at årsagen til mit dårlige helbred, bunder i et meget sensitivt og anspændt nervesystem. Noget, som ikke kom som et schok for mig, men nærmere en bekræftelse i noget jeg har haft på fornemmelsen længe. Men det var helt fantastisk at få et overblik og se hvordan det hele hang sammen. Derefter tog hun min puls på flere forskellige måder og i meget lang tid. Og så konstaterede hun hvor mine ubalancer er, og lagde en plan over hvordan vi skal starte behandlingen. I Ayurveda behandler man ingen ens. Man arbejder udfra at balancere de ubalancer der er, og selvom 2 mennesker kan have den samme sygdom kan årsagerne til at sygdommen er opstået være forskellige, og derfor skal man behandles forskelligt.

Mia Jexen

En god måde af køre det på – i gruppe og dog individuelt. Jeg fik megen ny viden, med gentagelser og tydelighed, samt råd om mine specifikke symptomer.

Anette R. Petersen, Socialkonsulent

The patient is doing very well, fully recovered – and even in much better health than before the disease. A truly wonderful success story and we want to sing your praises to everyone. We think there is no one else today who has your depth of knowledge, grace and skill. Your long, perservering study and experience have truly blossomed. And please do not become tired of our praises… it is only right to sing gratitude for such a great gift. So many are coming to you. Your insight and skill are moving quickly through society. We are happy to see that you are training health care professionals. You are helping so many!!!

We hope you feel happiness and fulfillment from so many seeking your help and receiving so much relief. You are in a position to actually help people…. a rare thing… all love from us in the US.

Charles and Holly

Efter mit forløb hos Charlotte har jeg fået afklaret, at jeg ikke har fødevareintolerance, men i stedet behov for ro og hvile i hverdagen og efter måltiderne. Jeg har ikke længere tynd mave, og jeg er gået fra at være undervægtig til normalvægtig. Jeg er blevet vegetar, og får nu energi af den mad jeg spiser, hvor jeg før blev træt og uoplagt.

Charlotte har lært mig Transcendental meditation, hvilket giver mig større ro og gør mig mere afbalanceret. Min krop og mit humør er ikke længere et mysterium for mig – nu ved jeg, hvad der er galt, når jeg ikke kan falde til ro og føler mig urolig og irriteret, eller når jeg får tynd mave – og jeg ved, hvad jeg kan gøre, for at få det bedre. Jeg synes, at det har ændret mit liv at få hjælp af Charlotte.

Emilie

Hej Charlotte, Jag var hos dig förra veckan och berättade då att jag antingen hade cysta eller polyper i livmodern och att min gynekolog tyckte jag skulle operera bort livmodern. Nu var jag på återbesök i torsdags och cystan ( det var inte polyper) hade nu försvunnit enligt ultraljudet J! Jag berättade före undersökningen att jag varit hos dig också och att jag med din behandling ville avvakta med att operera bort cystan. Men nu var cystan redan bortaJ. Så hon undrade om du allaredan hade påbörjat en behandling .

Helena S

Kære Charlotte, En dag stod jeg på biblioteket i Aalborg, og pludselig spottede mit øje en interessant bog: Hormoner i balance af Charlotte Bech.

Deri var en masse lækre billeder af smukke kvinder på min alder med hver deres sygdomshistorie. Jeg blev opmærksom på deres strålende øjne og flotte hår. Mit eget hår var ”pjevset” – øjenbrynene faldet af og mit energiniveau på lavpunktet. Jeg vidste godt, at dette skyldtes min meget lange periode med ekstrem stresspåvirkning, der også medførte lavt stofskifte, men jeg var psykisk ovenpå igen efter mange psykologsamtaler og en 4-årig uddannelse som kropspsykoterapeut.

Jeg besluttede at ringe til Charlotte. Ved første besøg fortalte Charlotte mig, at psyken, efter stress, blev hurtigere helbredt end kroppen. Hun pulslæste mig og konstaterede, at min lever var overbelastet pga. stress og gav mig det råd at rense den. Endvidere skulle jeg tage forskellige ayurvediske præparater samt være tilbageholdende med kød og alkohol.

Da jeg forlod hende, følte jeg for første gang, at jeg havde mødt et menneske, der forstod, hvordan jeg fysisk havde det, samt kunne vise mig en vej til at få det bedre. Jeg gik omgående i gang med rådene og mærkede straks forandring og forbedring. Nogle gange er jeg ”faldet i”, men det medfører straks træthed og utilpashed. Jeg er i gang med et langt sejt træk. I skrivende stund er jeg 1 1/2år henne i forløbet, som nu er blevet en ny livsstil, og jeg glæder mig over, hvordan kræfter og energi bare tiltager og tiltager.

Venner, der ikke lige har set mig i et stykke tid, spørger, hvad det er, der er sket med mig – jeg ser anderledes ud. Ja, jeg er blevet gladere, ubeskriveligt meget mere energifyldt, mit hår er tykkere, neglene flotte og øjenbrynene på vej ud igen. Samtidig har jeg i min psykoterapeutpraksis udvidet mit tilbud, nu som coach i leverrens. Psykisk og fysisk er jeg gået gennem en transformationsproces uden anden bivirkning end større livsglæde. Nu har jeg fået så meget overskud, at jeg hjælper og coacher andre med leverkuren

Annette Wibæk, Terapihaven Aurora, Aalborg

Tusind tak til Charlotte Bech Jeg kom til Charlotte Bech første gang den 25. august 2011. Ugen forinden var jeg blevet diagnosticeret af rigshospitalet med allergiske alveolit. Det er lungerne, der havde fået en allergisk reaktion. Siden december 2010 var min iltprocent i blodet kommet ned på 94% i hviletilstand. På en gangtest på rigshospitalet gik jeg så hurtigt jeg kunne i 6 minutter, og det var en meget, meget langsom gang, og hvor iltprocenten kom ned på 84%. Levertallene var slemme. Tallene var højt over normalværdierne og blodprøverne viste desuden meget inflammation i kroppen.

Anna Heilmann

Jeg kan simpelthen bare mærke sådan en stor forskel på min krop over de sidste to-tre dage. Jeg har taget de produkter du foreskrev mig i snart to uger og kan mærke jeg har det meget bedre. Har ikke ondt i maven eller kvalme længere. Har kun haft lidt hovedpine to gange og der har jeg taget nogle af pillerne og de har hjulpet efter et par timer. Jeg føler mig ikke så træt længere, så det er bare skønt. Føler bestemt at jeg har mere energi nu end før i tiden og har også været meget gladere her de sidste par dage så det var simpelthen så godt, at jeg kom op til dig.

NB

Jeg er blevet rask! Det er bare så dejligt. Jeg har ikke været fri for smerter i over 5-6 år! Jeg har været til alle mulige kontroller på sygehuset og lægerne kan ikke finde nogen forklaring på det – de er ikke rigtig modtagelige over for mine forklaringer.

Ifølge deres prøver ser det ud som om jeg hverken har lupus, leddegigt, eller thyreodisme, men de kan godt se at jeg jo har haft det. Det eneste jeg har tilbage er en skade i min højre hofte, som jeg fik under min ældste søns fødsel. Den går jeg til kiropraktor og vandaerobic for, men det føles jo som peditesser. Jeg føler virkelig jeg har fået livet forærende igen. Tusind, tusind tak for hjælpen!

GPE

Jeg bevæger mig med det uendelige i Naturens kraft Jeg rummer sjælens ildJ eg rummer liv og heling (Rig-Veda). Mit møde med Ayurveda Jeg havde hørt et indslag om Ayurveda på P1 i programmet ‘Vita’, og henvendte mig til redaktionen for at få kontaktoplysninger på den læge, som medvirkede i programmet. Det skulle vise sig at være det første skridt ind i en ny, sundere og lykkeligere verden. Min grund til at gå til en konsultation hos Charlotte var at jeg ville forebygge sygdomme og få vendt mit liv til et sundere og harmonisk liv.

Kim Gottlieb

Jeg har sklerose og startede i behandling hos Charlotte i august måned. Det er fuldstændig overvældende, hvor effektivt hendes behandling virker. På små fire måneder er mine føleforstyrrelser og andre gener af sygdommen svundet ganske betragteligt. Jeg er selv tidligere sygeplejerske og troede ikke helt på Charlotte, da jeg startede hos hende. Jeg var, som flertallet af det traditionelle sygeplejefaglige personale, farvet af systemet og troede ikke på, at sklerose kan “helbredes”. At myelinskederne omkring nerverne kan genopbygges.

Men min tvivl er gjort til skamme. Det er helt utroligt, hvor langt man kan nå med Charlottes behandling og et stort stykke hjemmearbejde. Og penge. Behandlingen er jo ikke gratis. Men hver en krone er godt givet ud. Når man mærker føleforstyrrelser, som man har haft i 12 år, pludselig forsvinde, er det svært at beskrive sine følelser. Det er stort og overvældende. Jeg troede, at jeg var stemplet for altid med den sygdom (selv om jeg inderst inde aldrig har ville acceptere, at den skulle vinde over mig).

Men nu ved jeg, at jeg har meget mere kontrol over min krop og mit sind end jeg nogensinde havde turde håbe på, at det var muligt at få. Det på trods af at jeg altid har passet på mig selv og mine nærmeste. Jeg har altid gået meget op i at leve så sundt som muligt. Det er fantastisk at opdage, hvor meget jeg kan påvirke min sundhed i den rigtige retning. At opdage, at det er mig, der bestemmer. Med råd og vejledning fra Charlotte og de andre behandlere, hun har anbefalet. Uden dem tror jeg ikke, at jeg var kommet så langt i min kamp for at blive sund og rask. Et stort håb har rodfæstet sig inden i mig. Og en styrke og ro, jeg ikke har haft før. Jeg er ikke bange længere. Ikke bange for mig selv.

LU