Download guiden (pdf)

Her er guiden til hormoner i balance: De 7 trin til sundhed og lykke
Her er de syv trin til sundhed og livsglæde, som jeg giver til mine kursister, når de er klar til et nyt og bedre liv. Gør som andre med interesse for naturlig sundhed og download guiden.

Ja tak til kurset

Vil du have hjælp til at implementere det hele i praksis?
Det kan du få via online kurset: De Syv Trin til Sundhed og Lykke online. JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE KURSET TIL 29 dollars (svarer til 197 kr).  Normalpris 997,- Prisen står i dollars, fordi kurset hostes af en international platform for akademisk viden. Men beløbet trækkes i danske kroner, når du betaler. Du betaler med visakort via Stripe.

Ja tak til kurset

Om mindre end to minutter kan du komme i gang med kurset De Syv Trin til Sundhed og Lykke online. Du får hjælp til Ayurvediske spisevaner og sund kost samt Ayurvediske principper for motion. Når du tilmelder dig, får du adgang til hele kurset med det samme. Syv lektioners videoundervisning, som du kan se nårsomhelst og hvorsomhelst, det passer dig, i et år.

Vil du gøre noget godt for dine venner? Når du har fem venner, som gerne vil have online kurset De Syv Trin til Sundhed og Lykke online, så kan du selv få kurset uden betaling. Del linket til siden her via Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn. Send derpå en mail til os med de fem venners navne og E-mail, så får du refusion for din betaling af kurset.