Denne vej til Lægens Mini-guide til hormoner i balance

Få mere at vide om de fem kategorier af symptomer her. Klik på den knap med den symptomkategori, du gerne vil vide mere om.

Temperaturudsving
Tørhed
Træthed
Tunghed
Tristhed

De 5 T’er
I overgangsfasen i alderen ca. 35 – ca. 60 år, hvor der gradvist dannes færre kønshormoner, er der mange kvinder, som generes af en række symptomer. Overordnet set er der fem forskellige kategorier af symptomer:
1. Temperaturudsvinginger
2. Tørhed
3. Træthed
4. Tunghed
5. Tristhed

Heldigvis er der rigtigt meget, vi selv kan gøre for at komme af med, dæmpe eller reducere ubalancen i det kvindelige hormonsystem. Her kan vi vælge symptombehandling eller årsagsbehandling – eller begge dele.
Symptombehandling: For at dæmpe symptomerneer det nemmeste og det som virker hurtigst at tage hormonbehandling. Men hvis man skal have et nyt og bedre liv, hvor man opnår en langtidsholdbar transformation, så er det ikke nok bare at dæmpe symptomerne – så et det nødvendigt at behandle den grundlæggende årsag ad naturlig vej.
Årsagsbehandling: Årsagen til de fem symptomkategorier (temperaturudsvingninger, tørhed, træthed, tunghed og tristhed) er en dybereliggende hormonel ubalance. Derfor er det nødvendigt at arbejde med kroppen holistisk, så det kvindelige hormonsystem kommer i balance.
Det gør vi ved at sætte ind hele vejen rundt i alle de fem områder af kvindens firkløver, så kvinden får en frisk start via:
FRESH: det rette valg af Food, Recreation, Exercise, Self-care og Happiness. Kom i gang via Lægens Mini-guide til hormoner i balance
Hent lægens Miniguide til hormoner i balance