Hjælp dig selv og din familie til større sundhed og fred i sindet via kurser og uddannelse i AyurVeda

Ayurveda basisuddannelse for sundhedsfaglige og private

Her kan du ansøge om udannelsen

Fem weekender på et år, hvor du bliver guidet igennem de små justeringer i kost, madlavning og livsstil, der gør en stor forskel – samtidigt med at du lærer om de Ayurvediske kropstyper for at håndtere stress, optimere søvn og fordøjelse – til glæde for dig selv og din familie. Uddannelsen er for både sundhedsfaglige og private. Evidensbaseret basisuddannelse med de grundlæggende Ayurvediske begreber inden for sundhed.
Udddannelsen foregår både med personligt fremmøde og online via zoom. Det er hver gang live undervisning ved læge Charlotte Bech. 

Hvad du får på uddannelsen
Mad: Principperne for Ayurvedisk madlavning, herunder opskrifter, kostplaner, spisevaner, og hvordan man bruger de seks smagsnuancer, krydderier og krydderurter til at bevare balancen i sind og krop.
Massage: Hvordan man udfører Ayurvedisk oliemassage.
Sundhedsfremme: Hvordan man håndterer stress, får en bedre søvn, får mere energi og skaber en højere livskvalitet.
Fordøjelsestyper: De fire ayurvediske fordøjelsestyper og hvordan man afbalancerer dem.
Kropstyper: De ti ayurvediske kropstyper og hvilken kost, motion og livsstil der afbalancerer dem.
Forskning:  Derudover får du indblik i forskningen på området.
Personlig sundhedsrådgivning: Vi tager udgangspunkt i hver enkelt kursists personlige ubalancer, og hver især får et specifikt program til at genoprette den naturlige balance i sind og krop via de naturlige metoder, som er dokumenteret af videnskabelig forskning.
Essentielle olier: Du vil få indblik i Ayurvedisk brug af essentielle olier.
Herefter kan man bruge Ayurveda i sin egen hverdag til at optimere søvn og fordøjelse, for sig selv og sin familie.
Struktur: Vi følger en nøje skemalagt, velordnet og præcis kursusplan med 30 lektioner, i alt 80 timer.
Undervisning i verdensklasse: Fem weekenders undervisning med undervisning i verdensklasse, hvor vi sammen indarbejder nye livsvaner og kostplaner og gradvist bliver sundere og gladere – trin for trin.
Kursusmateriale: Struktureret arbejdsmappe med kursusmateriale. Langt det meste kursusmateriale er på engelsk, mens selve undervisningen foregår på dansk.
Lukket gruppe og netværk: Adgang til lukket Facebook gruppe med et givende netværk af andre og tidligere deltagere

Her kan du ansøge om udannelsen

Hvad siger deltagerne om uddannelsen?

Hvad siger deltagerne om uddannelsen?

Blok 1 for private

Blok 1 er basisblokken, hvor du lærer at hjælpe din familie og dig selv. Blok 1 tages via fem weekender på et år. Efter Blok 1 får du kursusbevis (certificate).

Blok 2 og Blok 3 for private

Efter Blok 1 kan du gå videre på Blok 2 og Blok 3, hvor du kan blive Lægeeksamineret Ayurvedisk Sundhedsvejleder, hvor du kan give konsultationer til andre. Blok 2 og Blok 3 er hver især fem weekender på et år.

AyurVeda Avanceret Modul

De avancerede moduler er efteruddannelse. Hvert emnemodul er af variabel længde og kan tages i vilkårlig rækkefølge, både af private og læger samt andre sundhedsfaglige