Hjælp dig selv og din familie til en mere normal kropsvægt, sundhed og fred i sindet via forløb i Maharishi AyurVeda. F et nyt og bedre liv med verdens ldste viden.

Læs om Maharishi Ayurveda her

Ayurveda basis forløb

Se datoer og tilmelding her

Fem weekender på et år, hvor du bliver guidet igennem de små justeringer i kost, madlavning og livsstil, der hjælper til at f et sundt og godt liv fyldt med sprudlende livsglde og masser af ny energi – samtidigt med at du lærer om de Ayurvediske kropstyper for at håndtere stress, optimere søvn og fordøjelse – til glæde for dig selv og din familie. Her fr du hjlp til at normalisere din kropsvgt, bde hvis du vejer for meget eller for lidt. Uddannelsen er for både sundhedsfaglige og private. Evidensbaseret basisuddannelse med de grundlæggende Ayurvediske begreber inden for normalvægt og sundhed.
Udddannelsen foregår både med personligt fremmøde og online via zoom. Det er hver gang live undervisning ved læge Charlotte Bech. 

Hvad du får på Ayurvedaforløbet
Mad: Principperne for Ayurvedisk madlavning, herunder opskrifter, kostplaner, spisevaner, og hvordan man bruger de seks smagsnuancer, krydderier og krydderurter til at bevare balancen i sind og krop.
Massage: Hvordan man udfører Ayurvedisk oliemassage.
Sundhedsfremme: Hvordan man håndterer stress, taber sig i vægt, får en bedre søvn, får mere energi og skaber en højere livskvalitet.
Fordøjelsestyper: De fire ayurvediske fordøjelsestyper og hvordan man afbalancerer dem.
Kropstyper: De ti ayurvediske kropstyper og hvilken kost, motion og livsstil der afbalancerer dem.
Forskning:  Derudover får du indblik i forskningen på området.
Personlig sundhedsrådgivning: Vi tager udgangspunkt i hver enkelt kursists personlige ubalancer, og hver især får et specifikt program til at normalisere vægten, og genoprette den naturlige balance i sind og krop via de naturlige metoder, som er dokumenteret af videnskabelig forskning.
Essentielle olier: Du vil få indblik i Ayurvedisk brug af essentielle olier.
Herefter kan man bruge Ayurveda i sin egen hverdag til at normalisere vægten, uanset om du vejer for lidt eller for meget, samt optimere søvn og fordøjelse, for sig selv og sin familie.
Struktur: Vi følger en nøje skemalagt, velordnet og præcis kursusplan med 30 lektioner, i alt 80 timer.
Undervisning i verdensklasse: Fem weekenders live undervisning i verdensklasse, hvor vi sammen indarbejder nye livsvaner og kostplaner og gradvist taber os i vægt, bliver sundere og gladere – trin for trin.
Kursusmateriale: Struktureret arbejdsmappe med kursusmateriale. Langt det meste kursusmateriale er på engelsk, mens selve undervisningen foregår på dansk.
Lukket gruppe og netværk: Adgang til lukket Facebook gruppe med et givende netværk af andre og tidligere deltagere

Se datoer og tilmelding her

Hvad siger deltagerne?

Hvad siger deltagerne?

Blok 1: Basis Slankeforløb 

Blok 1 er basisforløbet, hvor du hjælper din familie og dig selv til et varigt vægttab. Blok 1 tages via fem weekender på et år. Efter Blok 1 får du kursusbevis (certificate).

Blok 2 og Blok 3 Uddannelse til Slankevejleder

Efter Blok 1 kan du gå videre på Blok 2 og Blok 3, hvor du kan blive Lægeeksamineret Ayurvedisk Slankevejleder, hvor du kan give konsultationer til andre. Blok 2 og Blok 3 er hver især fem weekender på et år.

AyurVeda Avanceret Modul

De avancerede moduler er efteruddannelse. Hvert emnemodul er af variabel længde og kan tages i vilkårlig rækkefølge, både af private og læger samt andre sundhedsfaglige