Kom til seminar om uddannelse i Ayurveda –
yogatraditionens sundhedsviden.
Datoer:
Fredag den 1. november
– webinar
Onsdag den 20. november – live seminar
Tirsdag den 17. december – live seminar
Onsdag den 4. februar – live seminar
Deltag online via dette link:
https://www.facebook.com/charlottebech.dk/?ref=bookmarks

eller kom og vær med i studiet
Sted: Nørregade 41. 2. sal, Kbh K
Entré: Fri entre. Mødet bliver optaget.
Tilmeld dig på 33 31 54 44 eller send en mail via hjemmesiden.
Sted: Nørregade 41, 2. sal, 1165 København K.

Ayurveda uddannelse for Private

Hvad du får på uddannelsen for private

Det er for alle, som gerne vil i gang med uddannelsen i Ayurveda. Det er både for læger, behandlere og private.
Lær at lave Ayurvedisk mad, oliemassage og udrensning. Få en smilende hverdag i en strålende sund krop med en velfungerende fordøjelse, søvn og energi.

Mad: Principperne for Ayurvedisk madlavning, herunder opskrifter, kostplaner, spisevaner, og hvordan man bruger de seks smagsnuancer, krydderier og krydderurter til at genoprette balance i sind og krop.
Massage: Hvordan man udfører Ayurvedisk oliemassage.
Sundhedsfremme: Hvordan man renser ud, håndterer stress, får en bedre søvn, får mere energi, styrker sit immunforsvar, forebygger sygdom og skaber en højere livskvalitet.
Fordøjelsestyper: De fire ayurvediske fordøjelsestyper og hvordan man afbalancerer dem.
Kropstyper: De ti ayurvediske kropstyper og hvilken kost, motion og livsstil der afbalancerer dem.
Forskning:  Derudover får du indblik i forskningen på området.
Personlig sundhedsrådgivning: Vi tager udgangspunkt i hver enkelt kursists personlige helbredsproblemer, og hver især får et specifikt program til at genoprette den naturlige balance i sind og krop via de naturlige metoder, som er dokumenteret af videnskabelig forskning.
Essentielle olier: Du vil få indblik i Ayurvedisk brug af essentielle olier.
Herefter kan man bruge Ayurveda i sin egen hverdag til at optimere søvn, fordøjelse, og livsenergi, på sig selv og sin familie.
Struktur: Vi følger en nøje skemalagt, velordnet og præcis kursusplan med 30 lektioner, i alt 80 timer.
Undervisning i verdensklasse: Fem weekenders undervisning med undervisning i verdensklasse, hvor vi sammen indarbejder nye livsvaner og kostplaner og gradvist bliver sundere og gladere – trin for trin.
Kursusmateriale: Struktureret arbejdsmappe med kursusmateriale. Langt det meste kursusmateriale er på engelsk, mens selve undervisningen foregår på dansk.
Lukket gruppe: Lukket Facebook gruppe med et stærkt netværk af andre og tidligere deltagere
Videooptagelse: Video optagelse af hele basisuddannelsen, så du kan gense al materialet, øvelserne og værktøjerne – også efter du er kommet hjem
Netværk: Et fantastisk netværk af ligesindede
Deltagelse kræver ingen forudsætninger.
Se oversigten allernederst på denne side.

Se datoer og tilmelding her

Blok 1 for private

Blok 1 er basisblokken, som sætter dig i stand til hjælpe din familie og dig selv. Blok 1 tages via fem weekender på et år. Efter Blok 1 får du kursusbevis (certificate).

Blok 2-5 for private

Efter Blok 1 kan du gå videre på Blokkene 2-5 og blive Lægeeksamineret Ayurvedisk Sundhedsvejleder. Blokkene 2-5 varer hver 2 X 2 dage og kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Blok 6-14 for private

Blokkene 6-14 har variabel længde og kan tages i vilkårlig rækkefølge, både af private og læger samt andre sundhedsfaglige

Studiekredsen er for alle, der går på eller har taget Blok 1, som de kursister, vi ser ovenover i den lille video

Se datoer og tilmelding her

Ny studiekreds i Ayurveda

Formålet er at alle vi som brænder for Ayurveda og aromaterapi får et dybt og givende fællesskab i et forum hvor vi kan mødes omkring perlerne af den klassiske rene viden og nyde samværet i hinandens gode selskab. Emnet er forskelligt fra gang til gang og kan basere sig på noget aktuelt der sker, forskning, en artikel, læsning i de klassiske tekster, erfaringer vi selv har, eller hændelser med mennesker, klienter, venner, familie eller andre aktiviteter i vores liv. Studiekredsen er for alle, der går på eller har gået på Charlotte Bechs Ayurveda uddannelsesforløb. Man tilmelder sig et abonnement for et halvt år ad gangen, hvor vi mødes ca. en gang om måneden. Der er ingen mødepligt.

Ayurvedakursus for Læger

Hvad du får på kurset

Du lærer at supplere din kliniske praksis med følgende Maharishi Ayurveda elementer:
Diagnose: At anvende Ayurvediske metoder til at stille kliniske diagnoser, som at diagnosticere ud fra Ayurvedisk pulslæsning.
Behandling: At anvende Maharishi Ayurveda protokoller for behandling af almindelige sygdomme, at foreskrive urter, terapeutiske krydderier, Maharishi Ayurveda plantemedicin og andre Ayurvediske behandlinger, samt rådgive patienter om kost, motion og livsstil ud fra Ayurvediske principper.
Du lærer teoretisk og praktisk Maharishi Ayurveda, anvendt i klinikken ud fra en naturvidenskabelig og evidensbaseret synsvinkel, og får indblik i forskningen på området. Målgruppen er: Læger, tandlæger, dyrlæger, sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter, samt visse alternative behandlere. Enkelte lægestuderende optages. Søges godkendt af efteruddannelsesudvalget. Efter kurset modtager man kursusbevis (certificate), således at man bliver ‘certified’.

Udover det faglige indhold får du også praktisk viden

 • Hvordan man supplerer de gængse vejledninger fra Sundhedsstyrelsen med naturlige metoder
 • Lovgivningen, Lægeforeningens politikpapir, samt EU-direktiverne
 • Samtykkeerklæringer og fortrykte skemaer til stamoplysninger
 • Elektroniske patientskabeloner
 • En komplet forretningsmodel med informationsmateriale
 • Velstrukturerede patientforløb,  forventningsafstemningsstrategier, honorarforslag og sekretærinstrukser
Se datoer og tilmelding her

Hvad siger sundhedsfaglige om uddannelsen?

Kurset er spændende, og jeg har lyst til at lære mere. Godt at vi får nogle konkrete ‘værktøjer’. Det bedste er den ærlige og åbne måde, som stoffet formidles på, og jeg er glad for at lære pulslæsning. Det mest brugbare for mig var sessionerne om hovedpine, stress, depression, angst og søvnproblemer.

Ann Mari Etting, Læge

Kurset er godt og indeholder hvad jeg havde forventet. Det jeg bedst kan lide er at det teoretiske går hånd i hånd med det praktiske. Charlotte Bech er perfekt som kursusleder.

Enrika Dagliene, Pulmolog, Randers

Kurset er meget oplysende, og jeg kan bruge det i min daglige lægepraksis. Det mest brugbare for mig er pulslæsningen og massagen med sesamolie. Charlotte Bech er en super kursusleder.

Mira Helena Bergkvist, Læge

Kurset er meget koncentreret og jeg føler mig beriget. Jeg har både fået et nyt netværk af venlige kolleger, med frit ånderum og et positivt miljø, og desuden hjælp til mit eget helbred og balance, tak for det! Kursusmaterialet er grundigt forberedt og velgennemtænkt. Kurset er brugbart for mig både professionelt og personligt.

Agnes Maderas, Læge

Kurset er fantastisk, logisk og systematisk og man lærer det grundlæggende i Ayurveda. Man lærer så meget. Jeg er blevet mere rolig og mere effektiv, og jeg har fået et bedre forhold til andre. Nu er jeg fast besluttet på at blive Ayurvedisk læge. Det bedste var samværet med de andre læger og den praktiske demonstration af patienterne.

Marianne Frederiksen, Special Læge

Kurset er godt og meget konkret, og giver en masse ny viden for eksempel indblik i pulslæsning, og jeg kan godt lide at bruge det i praksis. Mange ting er faldet på plads, specielt alt omkring fordøjelse. Charlotte Bech er dygtig og behagelig. Jeg har haft fokus på nogle af mine egne ubalancer, så kurset har været både personligt og professionelt udviklende.

Rikke Bodenhoff, Jordemoder

Det bedste er den rolige og kærlige atmosfære på kurset. Jeg lærer en masse jeg kan tage hjem og bruge direkte på patienterne i min praksis. Jeg er mindre træt, og jeg ser bedre ud. Andre har bemærket, at jeg ser roligere ud. Det var supergodt med patientdemonstrationen.

Hanne Linnet, Kiropraktor

Kurset er supergodt, og giver en fantastisk viden om kroppens funktion og de universelle naturlove. Samtidigt er det konkret og helt nede på jorden, med en praktisk viden om hvad man gør i dagligdagen, hvordan vi vurderer nedbrydningsprodukter i organismen og hvordan vi korrigerer (fjerner) det. Charlotte Bech er kompetent og inspirerende. Allerede nu kan jeg begynde at bruge principperne på mine patienter.

Tine Jensen, Kiropraktor

Det er fint at vi bliver præsenteret for flere urtepræparater og konkrete ayurvediske behandlinger som damptelt. Det jeg bedst kan lide er pulslæsningen, gennemgangen af doshaerne, hjemmeopgaverne og den gode struktur på undervisningen. Jeg har fået en dybere forståelse af sygdoms opståen, til gavn for de patienter jeg møder i mit arbejde, og en bedre forståelse for mine egne ubalancer. Kurset er en kæmpe gave.

Jette Hjære, Sygeplejerske

Tak for en fantastisk weekend! Det jeg bedst kan lide er pulslæsningen, fordi den bringer mig ind i en tilstand af ren Væren og forbinder mig med al viden.

Morten Sørby, Muskelterapeut

1000 tak for en rigtig inspirerende weekend. Jeg er helt imponeret over din formidlingsevne, og jeg fik så meget med, som kører rundt i hovedet. Jeg glæder mig meget til næste gang vi ses og lære meget mere. Du er meget inspirerende og ægte. Spændende emner, god pædagogisk undervisningsstil. Alle emnerne er meget relevante. Jeg glæder mig til næste gang.

Jette Nygaard, Sygeplejerske

Oversigt over uddannelser i Ayurveda

Private

Basisuddannelse

 • Blok 1: Ayurveda – grundviden (5 weekender over 1 år): Niveau I

 • Blok 2: Ayurveda overbygning: Bliv lægeeksamineret sundhedsvejleder, Niveau II

  Modul 1: Generelt om lovgivning og konsultationsprincipper. Søvn.
  Modul 2: Lykke og sundhed
  Modul 3: Udrensning, Frihed for stress
  Modul 4: Dosha typer A
  Modul 5: Dosha typer B

   

 • Blok 3: Moduler hvor man lærer at give nye konsultationer: Niveau III
  Fem moduler per år

  Modul 1: Frihed for stress (tre konsultationer)
  Modul 2: Immunforsvar – ojas (tre konsultationer)
  Modul 3: Biorytmer – daglig rutine (tre konsultationer)
  Modul 4: Årstiderne – og udrensning (tre konsultationer)
  Modul 5: Ayurvedisk psykologi: De syv mentale typer og adfærdsterapi (fire konsultationer)
  Modul 6: The Monthly Flow Programme of Classical Ayurveda
  Modul 7: Ayurvedisk psykologi: De syv mentale typer og adfærdsterapi

Efteruddannelse

 • Blok 4: Lær ny viden om Ayurveda: Efteruddannelse
  Hver enhed er to hele dage. Ret til ændringer forbeholdes.

   • Modul 1: Kroppens naturlige behov
    Modul 2: Ayurvedisk psykologi: De syv mentale typer og adfærdsterapi:
    2019: Fredag den 1. november – lørdag den 2. november kl. 9-17
   • Modul 3 Prana, livsenergi, de 72.000 energibaner, og terapeutiske åndedrætsøvelser
   • Modul 4: Marmaterapi – vitale punkter på kroppen
   • Modul 5: Principperne for et langt liv
   • Modul 6: Terapeutisk yoga – og yoga afpasset de ti kropstyper
   • Modul 7: Ayurveda for teenagers
   • Modul 8: Ayurveda for børn og forældre
   • Modul 9: Selv-puls diagnose I – 8 lektioner
   • Modul 10: Selv-puls diagnose II – 8 lektioner
   • Modul 11: Ayurvedic Aroma therapy
  • Modul 12: The Monthly Flow Programme of Classical Ayurveda:
   2019: Fredag den 8. – lørdag den 9. Marts kl. 9-17
  • Modul 13: The Preconception Preparatory Programme of Classical Ayurveda
  • Modul 14: The Pregnancy programme of Classical Ayurveda
  • Modul 15: The PostPartum programme of Classical Ayurveda
  • Modul 16: Symptoms of Menopause
  • Modul 17: The 15 subdoshas (upa dosha)
  • Modul 18: The male potential

Læger

Basisuddannelse for læger og andre sundhedsfaglige

 • Fase 1: 1 års uddannelse i Ayurveda

 • Fase 2: 1 års uddannelse i Ayurveda

 • Fase 3: 1 års uddannelse i Ayurveda

 • Fase 4: 1 års uddannelse i Ayurveda

 • Fase 5: 1 års uddannelse i Ayurveda

 • Master i Ayurveda

Efteruddannelse

 • Workshops med patientdemonstrationer

 • Ayurvedisk gynækologi-obstetrik

 • A: Fertilitet og menstruationsprogram

 • B: Graviditet

 • C: Fødsel

 • D: Efterfødselsperiode

 • E: Menstruationsophør og post-menopausale symptomer

Hvad siger de private deltagere om uddannelsen?

Det bedste var da vi gennemgik de syv vigtigste pointer for sundhed og livsglæde, for det er noget jeg kan overføre direkte til mit eget liv. Mit sind er faldet til ro i løbet af weekenden, jeg er blevet roligere indvendigt og jeg kan hvile/være/blive mere i mig selv. Det hele er brugbart og praktisk, for jeg kan gå hjem og få en mere sund tilværelse. Og jeg har mødt mange søde mennesker, som interesserer sig for det samme som jeg gør. Jeg er meget glad for at få udleveret lektionerne, så jeg ikke skal skrive alt ned. Fint med materialet, artiklerne og referencerne. Charlotte har så meget viden om Ayurveda og kan svare på stort set alle spørgsmål. Jeg synes det er imponerende. Hun er nævrværende og pædagogisk. Tak for en helt fantastisk uddannelse, det har virkelig været en livsændrende oplevelse at være igennem dette forløb!

Signe Bryggermand, sygeplejerske og cand. pæd

Jeg har fået så mange værktøjer til min personlige værktøjskasse, som jeg kan og vil bruge i hverdagen. Det jeg bedst kunne lide var afsnittet om fordøjelsen – det var virkelig en øjenåbner, som var meget interessant og lærerigt. Kurset er meget givende med stort fagligt indhold, gennemgået med stor entusiasme, hvilket gør det ‘sidder bedre fast’. Den viden vi får er lige til at anvende. Jeg har fået en større bevidsthed om enkeltelementer, som efterhånden udmøntes i en større og samlet forståelse af hvad Ayurveda kan og skal bruges til i hverdagen. De seks sygdomsstadier var et meget interessant, lærerigt og øjenåbnende emne, som gav stor mening og indsigt. Alle afsnit er brugbare og fantastisk spændende. Alt er i top, også lektion-pause forholdet og videomateriale. Kursusmaterialet er godt og underbyggende. Charlotte Bech er en god underviser og et godt menneske – det hænger sammen! Hendes stil er inspirerende og motiverende.

Hans Peter Lykou Jensen, ingeniør

Ved at møde frem med mit migræneanfald aktivt og lade mig blive hjulpet så fik jeg det bedre og bedre i løbet af søndagen. Det var min største skavank som dukkede op på 2. dagen, i sin iver efter at ville komme ud og slippe sit tag i mig. Desuden fik jeg mange gode praktiske råd til at gå i gang med og masser af videnskabeligt stof at læse

Lara, Projektleder

Kurset er meget oplysende og oplivende med mange guldkorn af viden – det levendegør mit indre liv. Jeg synes specielt godt om illustrationerne, spørgeskemaerne og vores diskussioner af emnerne med mange forskellige synsvinkler. Det bedste er den nye viden af høj kvalitet, som vi får om de forskellige emner. Kursusmaterialet er fyldt med viden, og Charlotte Bech er meget autentisk – et omvandrende bibliotek af ayurvedisk viden

Nabil Karas, Underviser på sygeplejeskolen

Jeg har lagt mærke til en forbedring i mit forhold til andre – jeg har fået en dybere og mere positiv kontakt med dem jeg nu har set i weekenden, både her på kurset og privat. Jeg er blevet mere optimistisk og håbefuld i forhold til mit liv og er kommet i bedre kontakt med mig selv. Og så er jeg blevet mere effektiv. Det kan være lidt hårdt med uddannelsesweekender men jeg føler stadig jeg har energi her sidst på dagen. Kursusmaterialet er meget grundigt og brugbart, og det fungerer godt med øvelserne og lektierne. Kurset er meget interessant, inspirerende og lærerigt og niveauet af detaljer er meget passende. Jeg har lært en masse om ayurveda generelt men også om kost, sundhed og den traditionelle lægevidenskab.

Annalie Jørgensen, psykoterapeut og yogaunderviser

Maden på weekenden har gjort at jeg ikke har været oppustet. Kurset er sat i system, både via Charlottes struktur på undervisningen og via Ayurvedaen selv. Kursusmaterialet er pædagogisk opbygget og Charlotte har god humor.

Simone Lone, yogalærer
Kære Charlotte, Jeg vil gerne dele med dig, de gode oplevelser, jeg har haft med at afholde prøvekonsultationer. Jeg har holdt 5 prøvekonsultationer, og det er bare gået super godt. Jeg synes allerede, at jeg er ved at få mere styr på det, og jeg kan mærke, at jeg føler mig mere og mere sikker i stoffet for hver gang. Jeg har endda indrettet et lille Ayurvedaværelse i vores hus, hvor jeg giver konsultationerne . Og bedst af alt, så har jeg bare fået så meget god respons på konsultationerne! Folk har virkelig taget godt imod det, og føler at de har fået noget ud af det. én var så overvældet, at det fik tårer frem, og en anden sagde, at hun følte at “Ayurvedaen” efterfølgende helt af sig selv er begyndt at vokse inde i hendes hoved, og at hun helt naturligt er begyndt at tænke det ind i sin hverdag. Det synes jeg bare er fantastisk!  Tusind tak fordi du deler din viden, og giver os denne store mulighed for at komme til at arbejde som ayurvedisk sundhedsvejleder! Jeg glæder mig meget til blok 3!
Mette Jørgensen, cand scient, Your Content Goes Here

Hold da op der er styr på det! Føler mig i meget trygge hænder – det er tydeligt at Charlotte Bech har afholdt kurser før, uden det bliver rutine. Meget spændende – lærte rigtig meget, særligt synes jeg det med boliger var meget spændende – får virkelig lyst til at lære mere om dette.

Mette Brogaard

Fik undervejs mange ‘Aha’-oplevelser, som jeg også kan bruge i mit virke som akupunktør. Det hele er så utroligt spændende og brugbart. Kurset var lige som at komme hjem, inspirerende og fik mange enkelte ting sat på plads. Sjovt med vores små hjemmeopgaver og cases. Jeg har fået mange nye redskaber med hjem som jeg glæder mig til at prøve. Jeg lærer rigtig godt på den måde Charlotte underviser på, rigtig godt med god struktur og styr på tingene. Kursusmaterialet er meget spændende og fyldestgørende.

Malene Willumsen, sygeplejerske og akupunktør

Tak for endnu en fantastisk weekend. Der er så mange nye dejlige tanker der flyver rundt i hovedet…Spændende. Jeg glæder mig allerede til næste gang. Det har været fantastisk. Kurset har åbnet mine øjne for hvor vigtigt det er at se på alle mennesker som individuelle individer med hver deres krop. Jeg ha fået modet og lysten til at arbejde med Ayurveda på sigt. Jeg kunne lide det hele på kurset. Det taler så meget til mig at Ayurveda på mange måder også drejer sig om at bruge sin sunde fornuft. Det mest brugbare for mig har været at lære min egen konstitution at kende samt at lære hvor få forandringer der skal til for at skabe en stor forskel. Charlotte du er en fantastisk menneske, med et skønt pædagogisk overskud – du har gennemgået stoffet på en rigtig god og pædagogisk måde med mange eksempler og uddybninger. Jeg vil fortælle og har fortalt om alt det fantastiske det tilfører ens liv.

Sophie Lagoni, professionsbachelor i sundhed og ernæring, skolelærer

Det har været utroligt værdifuldt for mig at deltage i dette kursusforløb. Jeg værdsætter troværdigheden, den grundige research og den livslange erfaring der ligger bag, og som hjælper mig til at dygtiggøre mig inden for Ayurveda. Jeg har fået svar på vigtige spørgsmål omkring min egen sundhed, samt praktiske tips til indkøb og vejledning om ernæring. Jeg føler mig mødt med meget stor venlighed, imødekommenhed og stor hjertevarme. Jeg har stor respekt for den kæmpe vidensressource, som du har beriget os med. Tak for et meget inspirerende kursus, og for arrangementet med den dejlige og velsmagende mad. Jeg har i øvrigt også haft stor glæde af både opskriften på Chikory urtekaffe, og af lavendelolien, der gør det lettere for mig at falde i søvn om aftenen. Interessant igen at få bekræftet, hvordan små ændringer i hverdagsrutinen betyder rigtigt meget. Kurset er meget lærerigt, godt og metodisk formidling af stoffet. Charlotte Bech er inspirerende, vidende og hjertevarm. De vediske recitationer var uendeligt givende – jeg fik det bedste powernap i lang tid. Glæder mig til næste kursus.

Lisa Scharmann, BA in business language, supplementary teacher's diploma.

Kurset er ekstremt lærerigt, med meget at fordøje. Det er naturligt, uanstrengt, nærværende, og kvalitets-viden. Det er befriende at lære denne viden. Charlotte Bech er inspirerende, rolig, faglig, og pædagogisk.

Ida

Kurset er lærerigt, informationsrigt, mættet og dybt. Jeg har fået en grundlæggende viden, og det jeg har lært tidligere er nu sat mere på plads, i system og – ikke mindst – ind i en større sammenhæng. Det mest brugbare for mig var den grundige gennemgang af basisviden, som forskning, historie og grundlæggende principper.

Kirstine Stenved Madsen, yogalærer og skolelærer

Kurset er meget inspirerende og spændende. Det har været meget brugbart for mig at lære den ayurvediske døgnrytme. Charlotte er en meget dygtig formidler, utroligt inspirerende og levende. Kurset her kan jeg bruge som supplement og til bedre menneskeforståelse af mig selv, men også som en del af mine behandlinger som terapeut.

Caroline H. Goth, psykomotorisk terapeut studerende

Min krop er blevet mere afslappet og min hud er mindre tør efter oliemassage. Nogle bemærkede at huden i mit ansigt ser fin ud! Damptelt har gjort mig frisk. Jeg syntes vældig godt om, da vi fik en ADHD-case præsenteret, for det gav indtrykket af hvordan Ayurveda kan anvendes i praksis. Charlotte er en sand ekspert på området.

Yara Rasmussen, office manager

Hej søde Charlotte. Som altid – den bedste weekend, i lære hos dig. Tak og ønsker ville jeg gerne rette til dig – som giver så meget og gør det muligt. Og helt naturligt gennem dette vil gode og smukke ting ske i vores andres liv. Tak, tak, tak for det. Du er meget elsket og værdsat af os alle! Og du er sådan et fantastisk levende lys. Tak for din kærlighed og tålmodighed med os alle. Det er så opløftende at mærke du altid har overskud og energi, til at møde os – og mig, hvor end vi – og jeg – er i vores liv.I største taknemmelighed, for at du, som vores kæreste og viise mesterlærer, guider og vejleder os – og åbner dørene, til dette univers med forunderlige dimensioner og sammenhænge, gennem Ayurveda. Det er den største gave at modtage, at blive husket på og få lov til at leve livet med og igennem. Så jeg takker for din store hjælp til både start og slut på kurset. Og tak for at videregive en vedvarende lyst til at lære mere – og gøre mere og bedre. Må dit smukke lys stråle uendeligt i overflod af al den harmoniske viden, du allerede har og deler så vidunderligt ud af. På glædeligt gensyn! Knus & kærlighed til dig og dine kære.

Lara

Jeg føler en ro og glæde over at have startet kurset og en vished om, at dette kan bidrage med meget godt i mit privat- og arbejdsliv. Jeg synes det var dejligt at starte med de grundlægende principper i et tempo, der er til at følge med i. God pædagogik med inddragelse. Jeg synes forklaringsmodellen af Ayurveda gav et utrolig godt billede af intentionen. Handlingsanvisninger i forhold til kost var også utrolig spændende.

Caroline, sygeplejerske