Seminar om Maharishi AyurVeda
Datoer følger

Link til online seminar: https://zoom.us/j/97507157870

Læs mere her

Online kurser
Oplev dit livs transformation via online kurserne, som du kan tage hvorsomhelst og nårsomhelst: Smertefri menstruation, Godt og sundt før graviditet, Vejen til sundhed og livsglæde, Bliv ven med din mave og Master Class on Prana. 

Læs mere her

Blok 1: Ayurveda basisuddannelse for sundhedsfaglige og private
Første del: Fem weekender på et år, hvor du bliver guidet igennem de små justeringer i kost, motion, livstil, der gør en stor forskel – samtidigt med at du lærer om de Ayurvediske kropstyper, så du bliver bedre til at håndtere stress, optimere søvn, fordøjelse og udrensning – til glæde for dig selv og din familie.

Læs mere her

Blok 2 A: Bliv Lægeeksamineret AyurVedisk Sundhedsvejleder
Anden del A: Her lærer du at give konsultationer til andre. Du bliver ikke bare Ayurvedisk kost- og livsstilsvejleder – du bliver meget mere, for du bliver også vejleder i livsglæde, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, fordøjelse, motion, kost, livsstil, for de ti kropstyper, og meget mere. Fem weekender på et år.

Læs mere her

Blok 2 B: Bliv Lægeeksamineret AyurVedisk Sundhedsvejleder
Anden del B: Fem weekender på et år, hvor du lærer at give flere velværekonsultationer inden for flere specifikke områder, som stress, udrensning, immunforsvar og daglige rutiner.

Læs mere her

Kursus i pulslæsning i 16 lektioner over fem dage – Maharishi Selvpulslæsning
Når du aflæser din egen puls, kan du finde ud af, hvor ubalancen er, og hvordan du kan genoprette balancen. 

Læs mere her

Uddannelse til Velværekonsulent i Maharishi AyurVediske Aromapleje
Du lærer, hvordan du bruger duftolier til at skabe velvære og få en højere livskvalitet ved at bruge essentielle duftolier, for eksempel fra fyrretræ, enebær, appelsintræets blomster, rosengeranium, anis eller eucalyptus.

Tilmeld studiekreds

Studiekreds i AyurVeda
Studiekredsen er for alle, der går på eller har taget Blok 1, som de kursister, man kan se i videoen her til venstre. Et varmt og venligt fællesskab, hvor vi dykker ned i perlerne af den klassiske rene viden.