Seminar om Maharishi AyurVeda
Det foregår online indtil videre, med fri entré.

Tirsdag den 28. april kl. 18-20
Tirsdag den 26. maj kl. 18-20
Nørregade 41. 2. sal, Kbh K
Link til online seminar: Seminar Ayurveda

Sidste nyt om sundhed: Live broad cast
Hver mandag kl. 17. Log dig ind i god tid så du er sikker på at komme med, linjen er åben fra kl. 16:30. Fri entré. Bare klik på dette link:
https://zoom.us/j/342495873?pwd=M2pUejVKL2V1TXJ3UVVDVU4wMEZXdz09
Hvis du har problemer med at komme ind, så ring på 33 31 54 44.

Læs mere her

Online kurser
Oplev dit livs transformation via online kurserne, som du kan tage hvorsomhelst og nårsomhelst: Smertefri menstruation, Godt og sundt før graviditet, Vejen til sundhed og livsglæde, Bliv ven med din mave og Master Class on Prana. 

Læs mere her

Blok 1: Ayurveda basisuddannelse for sundhedsfaglige og private
Fem weekender på et år, hvor du bliver guidet igennem de små justeringer i kost, motion, livstil, der gør en stor forskel – samtidigt med at du lærer om de Ayurvediske kropstyper, så du bliver bedre til at håndtere stress, optimere søvn, fordøjelse og udrensning – til glæde for dig selv og din familie.

Læs mere her

Blok 2 A: Bliv Lægeeksamineret AyurVedisk Sundhedsvejleder
Her lærer du at give konsultationer til andre. Du bliver ikke bare Ayurvedisk kost- og livsstilsvejleder – du bliver meget mere, for du bliver også vejleder i livsglæde, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, fordøjelse, motion, kost, livsstil, for de ti kropstyper, og meget mere. Fem weekender på et år.

Læs mere her

Blok 2 B: Bliv Lægeeksamineret AyurVedisk Sundhedsvejleder
Anden del: Fem weekender på et år, hvor du lærer at give flere velværekonsultationer inden for flere specifikke områder, som stress, udrensning, immunforsvar og daglige rutiner.

Få mere information

Uddannelse som Maharishi AyurVeda Panchakarma tekniker
Her lærer du at give en række forskellige AyurVediske massage-teknikker og andre klassiske velværebehandlinger. Vi planlægger at tilbyde dig arbejde i en klinik i København efterfølgende.

Ansøg om kurset her

Kursus i pulslæsning i 16 lektioner over fem dage – Maharishi Selvpulslæsning
Når du aflæser din egen puls, kan du finde ud af, hvor ubalancen er, og hvordan du kan genoprette balancen. 

Ansøg om kurset her

Uddannelse til Velværekonsulent i Maharishi AyurVediske Aromapleje
Du lærer, hvordan du bruger duftolier til at skabe velvære og få en højere livskvalitet ved at bruge essentielle duftolier, for eksempel fra fyrretræ, enebær, appelsintræets blomster, rosengeranium, anis eller eucalyptus.

Tilmeld studiekreds

Studiekreds i AyurVeda
Studiekredsen er for alle, der går på eller har taget Blok 1, som de kursister, man kan se i videoen her til venstre. Et varmt og venligt fællesskab, hvor vi dykker ned i perlerne af den klassiske rene viden.