Kom til seminar om Maharishi AyurVeda

Det foregår online indtil videre, med fri entré.
Tirsdag den 28. april kl. 18-20
Tirsdag den 26. maj kl. 18-20
Nørregade 41. 2. sal, Kbh K
Link til online seminar: https://zoom.us/j/867193138?pwd=aUU0aHAwZVhKSXpKVzQyL0NXZFB4QT09

Sidste nyt om Corona: Live broad cast
hver mandag kl. 17

Log dig ind i god tid så du er sikker på at komme med, linjen er åben fra kl. 16:30.
Fri entré. Bare klik på dette link:
https://zoom.us/j/342495873?pwd=M2pUejVKL2V1TXJ3UVVDVU4wMEZXdz09
Hvis du har problemer med at komme ind, så ring på 33 31 54 44.

Læs mere her

On-line kurser

Oplev dit livs transformation via online kurserne, som du kan tage hvorsomhelst og nårsomhelst: Smertefri menstruation, Godt og sundt før graviditet, Vejen til sundhed og livsglæde, Bliv ven med din mave og Master Class on Prana. 

Læs mere her

Blok 1: Ayurveda uddannelse for sundhedsfaglige og private

Blok 1: Fem smilende weekender på et år i et inspirerende fællesskab med andre ligesindede. Du bliver guidet igennem de små justeringer i kost, motion, livstil samt madlavning med krydderurter og de seks smagsnuancerl, der gør en stor forskel – samtidigt med at du lærer om de Ayurvediske kropstyper, så du bliver bedre til at håndtere stress, optimere søvn, fordøjelse og udrensning – til glæde for dig selv og din familie. Evidensbaseret basisuddannelse med de grundlæggende Ayurvediske begreber.

Læs mere her

Blok 2: Bliv Lægeeksamineret AyurVedisk Sundhedsvejleder

Blok 2: Du bliver ikke bare Ayurvedisk Kostvejleder – du bliver meget mere, for du bliver også vejleder i søvn, stress, udrensning, livsglæde, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, fordøjelse og vægttab. Lægeeksamineret Ayur-vedisk Sundhedskonsulent. Det er fem weekender på et år, hvor du lærer at give velværekonsultationer for at hjælpe dine medmennesker til større fred i sindet og bedre helbred ved at justere kost, motion, livsstil og andre vaner trin for trin.

Læs mere her

Blok 3: Bliv Lægeeksamineret AyurVedisk Sundhedsvejleder

Blok 3: Videregående blok for Ayur-vediske Sundhedskonsulenter. Fem weekender på et år, hvor du lærer at give flere velværekonsultationer med flere specifikke emner.

Få mere information

Uddannelse som Maharishi AyurVeda Panchakarma tekniker

Vi kan snart præsentere og udbyde den første sammenhængende uddannelse som Maharishi panchakarma tekniker i Danmark. Uddannelsen som tekniker omfatter forskellige AyurVediske massage-teknikker og andre klassiske velværebehandlinger, samt originale opskrifter på olier, pastaer og urter. Uddannelsen er superviseret af dansk lægelig AyurVedisk ekspertise (læe Charlotte Bech), og vi planlægger at tilbyde dig arbejde i en klinik i København efterfølgende.

Ansøg om kurset her

Kursus i Selv-puls læsning

Kursus i pulslæsning i 16 lektioner over fem dage – Maharishi Selvpulslæsning
Når du aflæser din egen puls, kan du finde ud af, hvor ubalancen er, og hvordan du kan genoprette balancen. Desuden virker pulslæsning som en form for behandling i sig selv. Dette at aflæse sin egen puls er den ældste og mest naturlige metode til at afgøre, om kroppen er i balance, og hvilke ubalancer, der eventuelt måtte være i sind og krop.

Ansøg om kurset her

Kursus i Maharishi Ayurvedisk Aromapleje

Kursus i Aromapleje og uddannelse til Velværekonsulent i Maharishi AyurVediske Aromapleje
Du lærer, hvordan du bruger duftolier til at skabe velvære, forebygge sygdom og få en højere livskvalitet ved at bruge essentielle duftolier. Vi går i dybden med, hvordan du kan skabe velvære for dig selv og din familie med essentielle duftolier, for eksempel fra fyrretræ, enebær, appelsintræets blomster, rosengeranium, anis eller eucalyptus.

Tilmeld studiekreds

Studiekredsen i Maharishi AyurVeda

Studiekredsen er for alle, der går på eller har taget Blok 1, som de kursister, man kan se i videoen. Formålet med studiekredsen er, at alle vi som brænder for Ayurveda, kan mødes i varmt og venligt forum, hvor vi dykker ned i perlerne af den klassiske rene viden.