Når du får ferie, så kan du vælge at blive hjemme i den dejlige danske sommer, hvor alting står smukt, fint og fyldigt i naturen.

Tag på sommerweekend: Tag en eller flere ferieweekends ud i det danske sommerland, så du kommer lidt væk fra dagligdagen og kan nyde det dejlige sommerlandskab. Tag cyklen med eller lej en cykel på stedet, så du kan komme ud på småvejene eller i skoven i fred og ro og blive fyldt op af de solmættede dage og lyse nætter.
Hold fri fra planer: Lad være at lægge planer for, hvor meget du skal nå – undgå en stram dagsorden med et antal museer, udstillinger, mindesmærker, vandlande eller andre udflugtsmål. Prøv at begrænse dig til én aktivitet om dagen uden bestemt klokkeslæt.
Hold fri fra den tikkende tid: Lad kalenderen, computeren og vækkeuret blive hjemme. Sluk mobiltelefonen og andre skærme og lev i nuet.
Forkæl jer selv: Gå i jacuzzi eller bestil tid til massage, ansigtsbehandling, og måske også pedicure og manicure. Det virker afstressende og afspændende, også for mænd.
Få mere hvile: Gå tidligt i seng, hvil om eftermiddagen og sov, så længe det er muligt. Giv dig selv masser af tid til at hvile, dase og døse så du kan komme hjem fra ferien med ny energi.
Stress af med urter: Drik afstressende Humle-te eller Baldrian-te. Overhæld urterne med kogende vand. For de friske urter bruger man 1-2 spsk urter per kop, og trækketiden er 3-5 minutter. Men for de tørrede urter bruger man 1-2 tsk urter per kop, og trækketiden er 5-10 minutter. Husk at man ikke bør betjene maskiner eller køre bil efter en kop sløvende Humlete eller Baldrian-te.