Træthed

I overgangsfasen i alderen ca. 35 – ca. 60 år, hvor der gradvist dannes færre kønshormoner, er der mange kvinder, som generes af træthed. Det kan være man generes af følgende:
• Man kører hurtigt træt – både fysisk og mentalt
• Man bliver energiforladt
• Man mister sin livsenergi
• Nogle kvinder oplever at blive totalt udmattede, enten uden årsag overhovedet eller ved den mindste anstrengelse
• Nogle kvinder bliver så mentalt trætte, at de får en ringere koncentrationsevne, indlæringsevne og fokus
• Nogle kvinder bliver så mentalt trætte, a deres hukommelse svækkes. For træthed kan vi vælge symptombehandling eller årsagsbehandling – eller begge dele.

Hvordan kommer vi af med træthed og bliver friske igen?

Symptombehandling: For at dæmpe symptomerne er det vigtigste at undgå træhed ved at hvile mere, gå tidligere i seng, tage flere pauser i løbet af dagen og skære ned på alle sine aktiviteter og opgaver. Men hvis man skal have et nyt og bedre liv, hvor man opnår en langtidsholdbar transformation, så er det ikke nok bare at dæmpe symptomer – så et det nødvendigt at behandle den grundlæggende årsag.
Årsagsbehandling: Årsagen til træthed i denne fase af livet kan være en dybereliggende hormonel ubalance. Derfor er det nødvendigt at arbejde med kroppen holistisk, så det kvindelige hormonsystem kommer i balance. Det gør vi ved at sætte ind hele vejen rundt i alle de fem områder af kvindens firkløver, så kvinden får en frisk start via:
FRESH: det rette valg af Food, Recreation, Exercise, Self-care og Happiness. Kom i gang via Lægens Mini-guide til hormoner i balance

FÅ HORMONER I BALANCE V. LÆGE CHARLOTTE BECH

Bag kurset “Hormoner i balance” står læge Charlotte Bech, som bl.a. har en baggrund som mavetarmkirurg ved Gentofte Amtssygehus og som læge i intern medicin på Rigshospitalet.

Som én af Danmarks førende eksperter i sundhed uden kemi, supplerer hun den gængse lægevidenskabelige behandling med veldokumenterede naturlige behandlingsmetoder.